2821
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 46 پست
نه این ی سره سر کابینتاس . به اسباب بازیم توجه نداره مثلا میاد سطل خونه سازیشو خالی میکنه میره

اره طبیعیه، عاشق وسایلای آشپزخونه هستن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
نه این ی سره سر کابینتاس . به اسباب بازیم توجه نداره مثلا میاد سطل خونه سازیشو خالی میکنه میره

چندتا سوال ساده 

با وسایل تکراری بازی میکنه همش ؟ 

برای باز کردن پوشکش گریه میکنه و اجازه‌نمیده ؟

ب کسی نگا نمیکنه ؟

خیلی میخنده یا خیلی جیغ میکشه مثلا ۲یا ۳ ساعت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم‌.ما در حال حاظر با یک فرد اوتیسم زندگی میکنیم و مدارک پزشکیش زو با دکترای هلند و آلمان و آمریک ...

ممنون میشم اسم دکتراش رو بگی و همچنین اسم اختلال مغزی ای که باعث اوتیسم اش شده 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
چندتا سوال ساده  با وسایل تکراری بازی میکنه همش ؟  برای باز کردن پوشکش گریه میکنه و اجاز ...

نه وسایل زود دلشو میزنن ولی اگه جمع کنی فردا دوباره بیاری ۵مین بازی میکنه و تمام . پوشکش رو نه حتی من ماساژش میدم اروم میخوابه و عضلاتش شل میشه . خنده هاشم بسته به رفتار خودمونه . تو خونه جیغ نمیزنه ولی غریبه ببیته گریه میکنه . جدیدا لجبازم شده وسیله رو پس بکیری جیغ میزنه

ممنون میشم اسم دکتراش رو بگی و همچنین اسم اختلال مغزی ای که باعث اوتیسم اش شده  

من اطلاعات خیلی دقیقی ندارم‌.

دختر خالم اوتیسم داره .

ولی جدیدترین پزشکی که مدارکش رو دیده تو هلند بوده ک گفته مغزش داره کوچیک میشه و خیلی تحت فشاره .

تقریبا ۱۰ سال پیش ی پزشک تو امریکا همین حالت هاشو پیشبینی کرده بود و گفته بود این ی اختلال هست که جزو نادرترین هست .

متاسفانه الان خیلی  خیلی حالش بده .

با ام ار آی تشخیص قطعی داده میشه؟

عزیزم ام آر ای و نوارمغزی فقط برای رد هرگونه اختلال جسمی مغزی و تشنج هست که دکتر بتونه با اطمینان از سلامت جسمی تشخیص اوتیسم یا بقیه اختلالات رفتاری حسی ذهنی رو بده 

من اطلاعات خیلی دقیقی ندارم‌. دختر خالم اوتیسم داره . ولی جدیدترین پزشکی که مدارکش رو دیده تو هلند ...

عزیزم دختر خاله شما با این اوصاف قطعا شرایط متفاوت تری داشته و مشکلش صرفا اوتیسم نیست 

پس نسخه ایشون رو برای همه نپیچید 

عزیزم ام آر ای و نوارمغزی فقط برای رد هرگونه اختلال جسمی مغزی و تشنج هست که دکتر بتونه با اطمینان از ...

پس چطور میشه تشخیص داد؟  من پسرمو نزدیک یکسالگی به یه مرکز مشاوره اوتیسم بردم تیم پزشکی بودن رد کردن. بزرگتر شد بردم مرکز کاردرمانی دکتر اونجاهم رد کرد الان ۳ سالشه بردم مغز و اعصاب هم نوار مغز گرفت هم فرستاد ام آر آی و گفت مشکل اوتیسم نداره

پس چطور میشه تشخیص داد؟  من پسرمو نزدیک یکسالگی به یه مرکز مشاوره اوتیسم بردم تیم پزشکی بودن رد ...

تشخیص از رفتار عادت ها شخصیت علایق و نحوه برخورد کودک انجام میشه 

علایم پسر شما چی هست؟

تشخیص از رفتار عادت ها شخصیت علایق و نحوه برخورد کودک انجام میشه  علایم پسر شما چی هست؟

خودم حساس بودم مشکلی نداشت. ده ماهگی نشست ۱۶ ماهگی راه افتاد ولی زود به حرف افتاد الانم سه سالشه بدنش سفت و محکم نیست تمام آزمایشات غدد و ... نرمال بود. در نهایت شربت زینک و ویتامین دی و امگا تجویز شد

2790
2823
2791
2779
2792