2821
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 46 پست
خودم حساس بودم مشکلی نداشت. ده ماهگی نشست ۱۶ ماهگی راه افتاد ولی زود به حرف افتاد الانم سه سالشه بدن ...

خب عزیزم بدنش چه ارتباطی به اوتیسم داره چندتا سوال میپرسم اگر دوست داشتی جواب بده 

۱.وقتی میشینه چجوری از رو زمین بلند میشه؟ اول پاهاشو باز میکنه دستاشو رو زانوهاش میزاره؟ یا اینکه بدون کمک دست مستقیم پاهاشو صاف میکنه بلند میشه؟

۲.بدو بدو میکنه؟

۳.از پله ها بالا پایین میره تنهایی؟

۴.میتونه جفت پا بپره؟

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
خب عزیزم بدنش چه ارتباطی به اوتیسم داره چندتا سوال میپرسم اگر دوست داشتی جواب بده  ۱.وقتی میشی ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتین. من خلاصه گفتم عمده مشکلات رو بیان کردم کوچیک بود ارتباط چشمیش با غریبه ها کپ بود من میدونستم غریبی میکنه صداش میکردن بر نمیگشت  برای خودمون خوب بود ولی کسی بهمون گفت چک کنیم. بعدش خوابش خیلی خیلی سبکه به صدا حساس. ولی حدودا زیر ۷ ماه با قاشق محکم میزدم رو قوطی اصلا عکس العمل نشون نمیداد... بردیم مرکز آتیه گفتن هیچ مشکلی نداره. بعدم تاخیر در کاراش. تازه میتونه بدون تکیه به دستش بلند بشه و جفت پا میپره ولی ضعیفهاز پله هم باید دستشو بگیره نهایتا یه پله بره .ممنونم ازتون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792