2777
2789

من زخم شقاق دارم دارو مصرف کردم خوب شدم ولی باز میسوزه شدید داروهام پماد رکتول شیاف آنتی همورئید پماد کلوبتازول میترسم باز رکتر برم بگه دیگه دارویی نیست بایدعمل شی

فعلا دارو بخور ،غذاتم آبکی باشه،سخت نگیر ایشالله خوب میشی 

دوستم عمل کرد، عملش دردناکه یه کوچولو ظاهرا.  اما دیگه خوب میشی اگه دارو جواب نداد 

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا دارو بخور ،غذاتم آبکی باشه،سخت نگیر ایشالله خوب میشی  دوستم عمل کرد، عملش دردناکه یه کوچو ...

آخه من نوزاد دارم مشکلی قلبی داره شیرخودمم میخوره تو بیمارستانیم همش اصلن فکر کردن ب عمل برام محاله

بعد زایمان طبیعی کوفتی یبوست گرفتم الان نزدیک دوماهه اینجور دارم دیونه میشم

دوست منم بعد زایمان اینجوری شد خیلی بد بود ولی خدارو شکر الان خوب شده 

من از ۴ ماهگی ترشح اغوز دارم چند وقتیه میسوزه سر سینه هام ممکنه منم دچار بشم کم کم؟

آخه من نوزاد دارم مشکلی قلبی داره شیرخودمم میخوره تو بیمارستانیم همش اصلن فکر کردن ب عمل برام محاله

خدا کنه که نیاز به عمل پیدا نکنی و با دارو و رژیم خوب بشی.

اما اگه ناچار شدی برو عمل کن،نهایت یه شب بیمارستان میمونی، عزیزم چیز محالی نیست سختش نکن

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.

عزیزم من شقاق وهموروییدداشتم رفتم پیش دکتر منوچهری که جراح کولورکتال هست و بدون جراحی خوب شدم، شما بنظرم برو توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن یکسری ویدئو میاره اونی که مربوط به شقاق هست ببین بعلاوه یه ویدئو که عنوانش درمان های خانگی و غیر جراحی هموروئید هست اونارو ببینید و توصیه های آنها را رعایت کنید انشاءالله خوب میشید عزیزم