2777
2789

لوازم مراقبتی هروقت تاریخشون تموم شه عوض میکنم

ولی لوازم آرایشی معمولا تا بخواد تاریخش تموم شه خودشم تموم شه دیگه دوباره میخرم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلورمار.دوسه

هروقت میرم بازار میخرم

چون علاقه زیادی دارم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه چیزی بگم دوستانی که انواع لوسیون و فلان و کرم میزنن یا ماسک خونگی برای پوستشون توجه کنن

دوستای گلم تا وقتی پوستتون رو نرید پاکسازی کنید اگه میلیونی هم خرج پوستتون کنید بازم  تاثیر انچنانی ندارا

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
چ برندایی میخرین چقدر هزینه میکنید

محصولات برند خاصی رو نمیخرم

هرکدوم سازگارتر باشه

ولی از محصولات لافارر و دوسه و اوریفلیم راضیم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
یه چیزی بگم دوستانی که انواع لوسیون و فلان و کرم میزنن یا ماسک خونگی برای پوستشون توجه کنن دوستای گ ...

میشه بیشترتوضیح بدین پاکسازی چطوره پاکسازی درون یا پوست راستی روتین مراقبت پوستی باید چطور باشه

وقتی میرم‌حموم سفید آب میزنم ب پوستم🤣🤣🤣خسته هم نیستم🤤

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀