من دخترم ۱۵ سالشه یک خاستگار داره دخترم پسره رو خیلی دوست داره پسره هم اینو دوست داره دخترم ۱۵ سالشه با پسره ۱۰ سال اختلاف سنی داره ولی از نظر فکری دخترم خیلی تفکراتش از سنش بهتره بعد قراره اگه بخوان تا ۱۸ سالگی عقد بمونن پسره فامیله پسر خوبیه خودمم بدم نمیاد خانوادشم خیلی خوبن از نظر مالی هم خوبن حالا مالی باز مهم نیست اصل کار منظورمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ادم ک میره دانشگاه تازه میفهمه چی میخواد من هر کدوم از دوستام ک ازدواج کردن پشیمونن همشون میگن ...
تازه بعد دانشگاه شاغل شدن چقدر چشم و گوش ادم و باز میکنه چقدر رو تواناییاش اصافه میشه
من قبل شاعل شدن یه ادم بی دست و پا وتوسری خور و بدبخت بودم بعد شاغل شدن یه ادم دیگه شدم خودم و ساختم رو رفتارام کار کردم تونستم روپای خودم وایستم
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
خدا
تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️ خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
وواقعا متاسفم من برای شما که قضاوت میکنید فقط میخواستم نظر بقیه رو بدونم و از تجربیات استفاده کنم
سلام یه نفر بلا به دور دخترشو تو این سن شوهرداده بود فک کن مثلا تو عقدقراربود باکره بمونه دختره بخاطرهمین مخالف نزدیکی بود پسره گفته بود حتما دختر نیستی و اینم بکارتشو گرفته بود...میخاست طلاق بگیره بخاطر بکارت مادرش میترسید...حالا بچه 15ساله چی میفهمه اخه....
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️