2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 62 پست
دختر ۱۵ ساله چی از زندگی و مسئولیت زندگی دونفره میدونه  تو رو قران بدبختش نکن بزار بچگیش و بکن ...

دختر داییم ۱۳ سالش بود نامزد کرد ۱۴ هم ازدواج الان ۱۵ سالشه ...ماشالله هم فن حریفه زندگی رو ی انگشتشه. 

تک دختره و ی بابای پولداااار داره

البته پسره پسرخاله و پسر خوبیه کلا از هر لحاظ و خیلی پولدارررررررررررر 

خدایا اندکی نظر کن تا حال دلم خوب شود🌊        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه همو میخوان تا 18 نشون باشه بهتره نه عقد  نظر من اینه

آخه چرا یه دختر تو این سن باید ذهنش درگیر این چیزا بشه؟

درگیر اینکه الان اسم کسی روی من هست و قرار هست باهاش ازدواج کنم و ....

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
عزیزم ادم ک میره دانشگاه تازه میفهمه چی میخواد من هر کدوم از دوستام ک ازدواج کردن پشیمونن همشون میگن ...

تازه بعد دانشگاه شاغل شدن چقدر چشم و گوش ادم و باز میکنه چقدر رو تواناییاش اصافه میشه

من قبل شاعل شدن یه ادم بی دست و پا وتوسری خور و  بدبخت بودم بعد شاغل شدن یه ادم دیگه شدم خودم و ساختم رو رفتارام کار کردم تونستم روپای خودم وایستم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

اگه  نیان بریزن سرم میگم بده بهش مثل من نکنش ازدواج تو سن پایین خوبی هایی هم داره 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

فقط نظر دختر مهمه

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

عزیزم 15 سال واقعا کمه

جدا از اختلاف سنی اون آقا با دخترتون... 

دختر شما الان تو اوج دوران بلوغشه و طبیعیه احساساتش رو نتونه کنترل کنه و احساس وابستگی یا عشق داشته باشه

اگه واقعا علاقه مندند، سه سال صبر کنن درس دخترتون تموم شه🙂❤️

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
دخترم کلاس و اینا خیلی میره درسشم واسش مهمه نمراتشم خیلی خوبه ولی خب نمی دونم گیر کردم همش به پسره ف ...

عشقه دیگه همون عاشق شدیم هممون هم فراموش کردیم اون فقط عشقو میبینه مسیپچولیت زندگی پخت پز همسرداری روابط باخونواده ه همسر اینا رو واسش روشن کن .فقط عشق کافی نیس

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
وواقعا متاسفم من برای شما که قضاوت میکنید فقط میخواستم نظر بقیه رو بدونم و از تجربیات استفاده کنم

سلام یه نفر بلا به دور دخترشو تو این سن شوهرداده بود فک کن مثلا تو عقدقراربود باکره بمونه دختره بخاطرهمین مخالف نزدیکی بود پسره گفته بود حتما دختر نیستی و اینم بکارتشو گرفته بود...میخاست طلاق بگیره بخاطر بکارت مادرش میترسید...حالا بچه 15ساله چی میفهمه اخه....

فقط نظر دختر مهمه

دختری که هنوز به سن قانونی نرسیده و حتی اجازه رانندگی نداره ، صلاحیت تصمیم گرفتن اونم تصمیمی به این مهمی رو داره؟!!!

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰

اه چی میگید

استاتربیچاره رو خوردید

میگه دخترم خودش میخواد

همه شدن یه پا قاضی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺خدایا شکرت میدونستم دوباره دلمو شاد میکنی مرسی که شد به لطف تو جواب سلفری اومد پسره😍 ۱۴۰۵/۴/۲۹ ❤️

دختر داییم ۱۳ سالش بود نامزد کرد ۱۴ هم ازدواج الان ۱۵ سالشه ...ماشالله هم فن حریفه زندگی رو ی انگشتش ...

چقدر پول به چشم تون می آد 

اون دختر چیزی از کودکی و نوجوانی اش متوجه نشده 

در واقع قربانیه

این دوره های قشنگ رو با هیچ پولی نمیشه خرید

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡