2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 62 پست

پونزده سالگی اصلا سن تصمیمای بزرگ نیست...تو بگو طرف بهترین ادم روی زمین...مهم دخترته ک باید حداقل ده سال دیگه رو طی کنه کلی تجربه کسب کنه کلی تغییر کنه از الان حق زندگیو نگیر ازش ...شدیدا مخالفتم نکن ک ازت متنفر بشه بهش زمان بده از سرش بیوفته جوشو عوض کن بفرستش دوتا کلاس  کلاس موسیقی کلاس ورزشی کلاس تقویتی واسه درسش تو اینجور محیطا حداقل ادماییو میبینه ک هدف دارن ...فکرش باز میشع...الان دخترت فکرش فقط شوهر کردنه فک میکنه دنیا بر مدار شوهره

اینا میگن درسشو بخونه دخترم خودشم هدفش درسه ولی پسره رو هم دوسداره

من خلاف همه ۱۷ سالمه بهت میگم بدش.. چون دخترت دلش باهاشه.. نزار حسرت بمونه براش.. بزار کنار درسش دلخوشیش اونم باشه.. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر ۱۵ ساله چی از زندگی و مسئولیت زندگی دونفره میدونه 

تو رو قران بدبختش نکن بزار بچگیش و بکنه 

چرا فکر میکنی قحطی شوهر میاد 

اون عقلش نمیرسه تو چی تو که اسمت و گذاشتی مادر چی 

دستی دستی بچت و بدبخت میکنی ده سال دیگه با دوتا بچه تو بغلش احساس بیچارگی و ناتوانی کنه 

بزار درسش و بخونه بچگیش وبکنه 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

تو واقعا مادری؟؟؟؟؟؟

متاسفام واقعا

نه_به_کودک_همسری#  

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

دوس داشتن تو این سن دوامی نداره 

اوج هیجانات نوجوانیه

پس بزار به ایندش برسه

وقت واسه ازدواج زیاده

دوست داشتن کافی نیست عزیز من ...ما هممون تو پونزده سالگی ی کساییو دوس داشتیم چن سال بعد خندمون گرفته ...اینم ی تجربه میشه واسش فقط بزار تجربه شه بهش پروبال نده 

ب حرفای کلیشه ای توجه نکن  

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
پونزده سالگی اصلا سن تصمیمای بزرگ نیست...تو بگو طرف بهترین ادم روی زمین...مهم دخترته ک باید حداقل ده ...

دخترم کلاس و اینا خیلی میره درسشم واسش مهمه نمراتشم خیلی خوبه ولی خب نمی دونم گیر کردم همش به پسره فک میکنه چند وقته 

من فقط میدونم من نسبت به وقتی که اون سنی بودم خیلی نظراتم و دیدگاهم عوض شده، فهمیدم از زندگیم و بعد از همسرم چه‌ انتظاری دارم. 

از طرف دیگه الان زمونه عوض شده. اکثر دخترا یا درس میخونن تا مقاطع بالا، یا یه کاری میکنن برای خودشون. شاید الان به چشم نیاد، ولی بعدا ممکنه خودشو با بقیه مثلا بقیه مادرا مقایسه کنه، فکر کنه‌تو زندگی عقب مونده یا هر چی. باید تو زمونه زندگی کرد.

دختر ۱۵ ساله داره در اوج هیجانات دوران بلوغش به سر میبره.

هرکسی رو که میبینه بهش علاقه مند میشه و مدتی بعد فراموشش میکنه.

دلیل اینکه به ازدواجش فکر کردید چی بوده؟

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰

واقعا چطور مادری هستی که دلت میاد پونزده سالگی دخترتو گرفتار کنی؟؟؟؟؟

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وواقعا متاسفم من برای شما که قضاوت میکنید فقط میخواستم نظر بقیه رو بدونم و از تجربیات استفاده کنم

عزیزم ادم ک میره دانشگاه تازه میفهمه چی میخواد من هر کدوم از دوستام ک ازدواج کردن پشیمونن همشون میگن خودمون هیچی نمیدونستیم مامانمون شوهرمون داد 

بزار با عقل بالغ تصمیم بگیره 

چی داره ازدواج ؟؟

دخترم کلاس و اینا خیلی میره درسشم واسش مهمه نمراتشم خیلی خوبه ولی خب نمی دونم گیر کردم همش به پسره ف ...

بزار فک کنه اقتضای سنشه عزیزم اصلا نگران نباش تو و پدرش بیشتر بهش محبت کنین ...همه تو این سن کسیو دوس دارن  چون این سنیه ک ادم هنوز نمیتونه احساساتشو از هم تفکیک کنه ...اگه دیدی  این فکره خیلی داره بهش صدمه میزنه و ب درسو زندگیش لطمخ ببرش پیش مشاور ...