2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29345 بازدید | 3288 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اها پس اینجوری باشه که خوبه اخه گفتن شش ماه اینا گفتم نمی ارزه حداقل یه سال بره  خیلی ممنون عز ...

منم دلم می خواست این کارو انجام بدم ولی دیدم با روحیاتم سازگار نیست ،چون من هر روز دوست دارم یه تغییری توی آرایشم داشته باشم .مثلا یه روز ابروی صاف دوست دارم ،یه روز کوتاه یه روز بلند ،یه روز پهن تر و یا باریک 😄😄سر همین منصرف شدم . یه قلم مو و سایه چشم آکوا  خریدم ،که به راحتی پاک میشه و کار باهاش راحته.

بچه ها چندبار در ماه ،ارایشگاه میرید؟

من که قبلا هر ماه یک بار ولی از امسال تا الان ۳بار بیشتر نرفتم چون خواهرم بلد اصلاح و رنگ و کوتاهی برام انجام بده ولی برای بعضی رنگا مثل دکلره و مش و هایلات بلد نیس

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ببخشید بچه ها میدونم بحث یه چیز دیگس ولی اگه کسی میدونه به سوال منم جواب بده فیبروز ابرو چقد میمونه ...

ببین عزیزم ،بستکی به پوستت داره ،معمولا برای کسایی که پوست چرب دارن زودتر  پاک میشه ،ولی نرمال یکسال میمونه شایدم بیشتر 

بچه ها چندبار در ماه ،ارایشگاه میرید؟ من که قبلا هر ماه یک بار ولی از امسال تا الان ۳بار بیشتر نرفت ...

من که سالی یه بارم نمیرم ،چون اصلاح و ابرو و رنگ مو رو خودم انجام میدم ولی مثلا دلم هایلایت میخاد که الان شده چند میلیون 🤯🤦🏻‍♀️🤷 فعلا نرفتم

بچه ها چندبار در ماه ،ارایشگاه میرید؟ من که قبلا هر ماه یک بار ولی از امسال تا الان ۳بار بیشتر نرفت ...

من نچرال نچرالم 😂 نه رنگ نه کار دیگه 

فقط همون اصلاح ابرو که جدیدا ماهی یه بار نهایت دو بار میرم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من که سالی یه بارم نمیرم ،چون اصلاح و ابرو و رنگ مو رو خودم انجام میدم ولی مثلا دلم هایلایت میخاد که ...

اره من حالا یکار کردم 🙈🤣

موهام پر پشت و بلند بودن قشنگ کوتاه کردم تا گردنم 

بعد رفتم دکلره تقریبا اصلاحم داشتم و کوتاهی و رنگ ۷۰۰میخواس چون از قدیم میرم پیشش گفتم ۶۰۰ بیشتر نمیدم 🤣

بعدشم بچه ها خیلی راحت شدم قبلا مصرف روزانه شامپو و کرم مو زیاد بود الان یک کرم مو خریدم سه ماهه هنوز تموم نشده 

راحت و سریع هم موهام خشک میکنم و سشوار می‌کشم 

تو این ماه یا ماه بعد هم میخوام برم کراتینه کنم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من نچرال نچرالم 😂 نه رنگ نه کار دیگه  فقط همون اصلاح ابرو که جدیدا ماهی یه بار نهایت دو بار م ...

راحتی 

اگه رنگ بزاری مجبوری ماهی یکبار هم ریشه هات درمیان اوناروهم رنگ کنی 

بعدشم بعضی رنگا با شستشو نامناسب و زیاد رنگشون کهنه میشه و به نارنجی اینا میرنه ،باید با تحدید کنی رنگا یا شامپو بنفش بخری یا خودت تو خونه واریاسیون بزنی هی 

من الان هر ماه واریاسیون میزارم تو حموم 

راحتی  اگه رنگ بزاری مجبوری ماهی یکبار هم ریشه هات درمیان اوناروهم رنگ کنی  بعدشم بعضی ر ...

آره دیگه رنگ که میذاری خیلی مراقبت میخواد و تجدید رنگ 

من چون موهای خودمم حالت دار هست و یکم خشک همین جوری هم رسیدگی میخواد حوصلم نمیکشه باز هر ماه دنبال رنگش هم باشم 

آره دیگه رنگ که میذاری خیلی مراقبت میخواد و تجدید رنگ  من چون موهای خودمم حالت دار هست و یکم خ ...

اره ولی ابروهاتو هرازگاهی یک درجه روشن کن 

یک رنگ ابرو روشن کای چهره آدمو عوض میکنه 

موهاتو اگه خشک حتما بعد حموم کرمو برن 

من کرم موپانتن دارم 

من  رنگ موی ساده و اصلاح صورت رو بلدم . شینیون هم  قبل از کرونا با دخترم دوتایی ،یه دوره ۳ماهه توی تابستون  رفتیم .در نتیجه به خود کفایی رسیدم 😎😎😎.مگر اینکه یه عروسی مهم باشه که حتما برم آرایشگاه.

اره ولی ابروهاتو هرازگاهی یک درجه روشن کن  یک رنگ ابرو روشن کای چهره آدمو عوض میکنه  موه ...

یه مدت سرم کریستال میزدم خیلی خوب بود

کرم مو رو تا حالا استفاده  نکردم

مرسی که گفتی 😘