2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

امروز تموم شد

حتما میخونم 

من الان نون والقلم شروع کردم میخونه مال جلال آل احمد 

ملکه الیزابت هم دانلود کردم ،کتاب کوری رو هم دان کردم برم ببینم اینم دان کنم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
من خراسان رضوی هستم 

به به چقدر خوبه آدم این سر دنیا باشه و کلی دوست از همه ۰ای ایران داشته بلشه 

فک کن من الان ارومیه ام ،شما از مشهد ،از کرمان ،از جنوب از شمال از خوزستان از تهران اخجووون چقدر خوبه 😃😃😃🤩🤩🤗

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
راستی چنوقتیه هی به خودم میگم واای امروزچقدرجمعترولاغرترشدم😍 بعدمیبینم بعد یهفته لباسام خیلیییی بر ...

الان چند کیلو شدی ؟

گفتم فعلاروترازونرم.بمونه برادوهفته بعدازباشگاه.

آهان 

منم هر وقت ترازو میبنم تپش قلب میگیرم بیشتر نشده باشم 🤣

به به چقدر خوبه آدم این سر دنیا باشه و کلی دوست از همه ۰ای ایران داشته بلشه  فک کن من الان ارو ...

واقعاحس خوبیه😍من مازندرانم.جنگل های هیرکانی آبشارهای دست نیافتنی ی تیکه ازبهشت.ییلاق های خییییلییییی زیباوباصفا.زبان طبری ووووووو....

واقعاحس خوبیه😍من مازندرانم.جنگل های هیرکانی آبشارهای دست نیافتنی ی تیکه ازبهشت.ییلاق های خییییلیییی ...

😥😢😋دلم خواس 

ارومیه چی بگم مثل شمال خوشگل نیس 

آهان  منم هر وقت ترازو میبنم تپش قلب میگیرم بیشتر نشده باشم 🤣

البته ناقبل از۳۰ سالگی چربی تبدیل به عصله میشه باورزش ورژیم درست اگه دیدی چمعترشدی ولی وزن زیادی کم نکردی نگران نباش

😥😢😋دلم خواس  ارومیه چی بگم مثل شمال خوشگل نیس

من شنیدم ارومیه واقعاقشنگ وباصفاس.خصوصامردمش.

باورکن الان شمال فقط دارن ویلامیسازن.تمام جاده هاپراززبالس😔واقعابرای شمالیامتاسفم زمین فروشی کردن درحدناموس فروشی🙃

من شنیدم ارومیه واقعاقشنگ وباصفاس.خصوصامردمش. باورکن الان شمال فقط دارن ویلامیسازن.تمام جاده هاپراز ...

ارومیه من فقط خیابوناسو دوس دارم و با پارکاش ولی خب شمال بهشته یک چیز دیگه هس 

ولی مردم ارومیه واقعا مهمون نوازن 

ارومیه من فقط خیابوناسو دوس دارم و با پارکاش ولی خب شمال بهشته یک چیز دیگه هس  ولی مردم ارومیه ...

بعدازظهر ی سری عکس ازطبیعت شمال که هیچ جای دنیا نداره میفرستم کیف کنین🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩