2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به به چقدر خوبه آدم این سر دنیا باشه و کلی دوست از همه ۰ای ایران داشته بلشه  فک کن من الان ارو ...

آره  واقعا خیلی عالی و جذابه 😍😍 آدم حس خوبی میگیره 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
دوستان خوبم ،امروز یه هدیه براتون دارم .🎁🎁🎁 یه کانالی هست توی تلگرام که یه خانم آرایشگر معروف ته ...

خانم دریاب کاراش فوق العادس.البته من خیلی خانم بشیری روقبول دارم.ممنونم عزیزم حتمااین کانالودنبال میکنم‌.

فداااااا🌹🌹🌹🌹🤩🤩🤩🤩🤩

بعدازظهر ی سری عکس ازطبیعت شمال که هیچ جای دنیا نداره میفرستم کیف کنین🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

اره بزار حتما 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
کدوم شهر

آمل

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
ممنونم عزیزم.الان خیلی جمع وجورترشدم.قبلناخییییییلییییی میخوابیدم.ااان صبح زودبیدارمیشم بعدازظهرنمیخ ...

تو ذهنم شما رو یه خانم لاغر تصور میکردم😁

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
واقعاحس خوبیه😍من مازندرانم.جنگل های هیرکانی آبشارهای دست نیافتنی ی تیکه ازبهشت.ییلاق های خییییلیییی ...

😍😍من عاشق جنگلم وقتی از جاده های جنگلی رد میشیم انگار تو بهشتم