2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
کسی ازشمال هست؟؟؟

من ✋

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خراسان رضوی هستم 

خوشبحالتون، در جوار امام رئوف آقا علی ابن موسی الرضا علیه سلام برای همه دعا کنید... درسته که میگن بُعد منزل نَبُوَد در سفر روحانی، ولی دیدن ضریح و صحن و سرای حرم امام رضا یه چیز دیگست

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خوشبحالتون، در جوار امام رئوف آقا علی ابن موسی الرضا علیه سلام برای همه دعا کنید... درسته که میگن بُ ...

رفتم حرم چشم عزیز دلم من خودم مشهدی هستم و قبلا زیاد میرفتم 

ولی از زمان ازدواج اومدم یه شهر دیگه. 

دعا کن جور شه دوباره بریم مشهد واسه زندگی که بتونم زیاد برم و همیشه دعاگوت باشم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
رفتم حرم چشم عزیز دلم من خودم مشهدی هستم و قبلا زیاد میرفتم  ولی از زمان ازدواج اومدم یه شهر د ...

به روی چشم... إن شاالله هرچی خیره خداوند براتون رقم برنه

کسی ازشمال هست؟؟؟

مازندران گلستان گیلان ؟ 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 

چقد آرامش گرفتم از این تاپیک 😍خواهش میکنم منم تگ کنید از این ب بعد

سوال من اینه من خیلی عصبی میشم زود و بشدت زود رنج و استرسی هستم و متاسفاته درد معده عصبی یا میگرن گرفتم چکار کنم براش

اگه ی روزی حالم بد بود یا عصبی بودم کسیو ناراحت کردم حتما بهم بگید عذر خواهی کنم ازتون ❤🌼
چقد آرامش گرفتم از این تاپیک 😍خواهش میکنم منم تگ کنید از این ب بعد سوال من اینه من خیلی عصبی میشم ...

دوستان من توی پست های قبلی ، درباره کنترل خشم راهنمایی های خوبی کردند .لطفا اونها رو به دقت بخونید🌹

عزیزم ،احتمالا شما از کودکی دچار اضطراب بودین که چندتا دلیل داره.یا پدرو مادر شما آدمهای مضطربی بودند و یا روش تربیتی اونها طوری بوده که باعث این امر شده..

این نوع بیماریها  ،بیماریهای روان تنی یا سایکوسوماتیک 

هستند.شایع ترین سن به وجود آمدن اونها ۷یا ۸سالگیه.

حالت تهوع ، دل درد، یبوست، اسهال و اگر بیشتر تشدید بشه تبدیل به میگرن و سردرد میشه

ویا حتی مشکلات پوستی  هم به همین خاطر به وجود میاد .دلیلش هم اینه که؛ اون منطقه ای که در مغز  به خاطر اضطراب  فعال میشه،در منطقه ای  است که کارهای حیاتی بدن از قبیل تنفس و گوارش ..در اون جا قرار دارند و اونها رو تحت تاثیر قرار میده.

حتی ممکنه بچه ای خیلی شاد باشه وکسی باور نکنه که او اضطراب داره،این به دلیل اینه که بدن این راه رو برای مبارزه انتخاب کرده تا از پا نیفته.

بسیاری از آدم ها شادند ولی اضطراب دارند و این مکانیزم دفاعی بدن برای  فرار از غم ویا اضطرابه.

شما حتما  باید برای حل مشکلتون اقدام کنید ، شاید با یه داروی ساده مشکلتون حل بشه .چون اگر درمان نشه، اضطراب و استرس بعداز یک مدت تغییر شکل میده و به افسردگی و یا خشم و یا وسواس تبدیل میشه.

دوستان خوبم ،امروز یه هدیه براتون دارم .🎁🎁🎁

یه کانالی هست توی تلگرام که یه خانم آرایشگر معروف تهرانی ،ایجاد کرده .به حدی به کارش وارده که برای هر رنگ مو، چندین میلیون دستمزد میگیره .تمام آموزش ها رو با رضایت خودش گذاشته و کاملا حلاله.

آموزش کوتاهی مو ،رنگ مو ،مش و چندتا شینیون هم داره.

کانالش مال چند سال قبله.... پس وقتی واردش شدین ،سه نقطه بالای صفحه رو بزنین و گزینه ی پرش به اولین پیام رو بزنید.آموزش ها، اول کانال هست و خیلی ها ازش خبر ندارن. اسمش اینه🌹(کانال رسمی آکادمی دریاب)🌹

آفرین خودساخته جان👏👏👏👏👏🌹.به قول دوستمون ،ساغول

ممنونم عزیزم.الان خیلی جمع وجورترشدم.قبلناخییییییلییییی میخوابیدم.ااان صبح زودبیدارمیشم بعدازظهرنمیخوابم.چون قبل ازچاقی من این عادتای خوبوداشتم.خواب زیادمنوچاق کرده بود.

امیدوارم بتونم به سلامتیم بیشتراهمیت بدم.

فک کن با۱۶۰قدشدم۹۰کیلو😶😶😶😶😶😶😶😶😶

دوستان سلام صبحتون بخیر. امروزبعدمدتهارفتم باشگاه😍😍 ی کم به سلامتیم اهمیت بدم بدنیس🙂

👏👏⁦✌️⁩💪🦵

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا