2777
2789
عنوان

🌻کتابخانه🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 29366 بازدید | 3288 پست
دوست خوبم ،درس خوندن هم مثل بقیه کارهاست .ما راه رفتن و حرف زدن رو به بچه هامون یاد میدیم ،و بعد کم ...

اهان 

خیلی ممنون 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اسمتون بسیار زیباست، إن شاالله صاحب نامتون شفیع و راهنماتون باشه....  دوستان ما همه همدیگرو به ...

من سارا ۲۷ ارومیه 

یک دختر ۷ ساله دارم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم از کتاب فاصله بگیریم و کدبانوگری کنیم😆 جاتون خالی  کیک هویج و گردو برای خانواده  رو ...

نوش جان ،عالیه 👌

منم میخوام کیک کدو حلوایی درست کنم از دیروز هنوز وقت نکردم ،فقط کدو رو پوست کندم و آماده کردم 

اینم بگم که چون بچه ها معمولا کدو حلوایی دوست ندارن من هرسال این موقع کدو حلوایی میگیرم و باهاش کیک و حلوا درست میکنم که از خواصش بی نصیب نمونن البته یکی دو بار هم باهاش خورش درست کردم 

نوش جان ،عالیه 👌 منم میخوام کیک کدو حلوایی درست کنم از دیروز هنوز وقت نکردم ،فقط کدو رو پوست کندم ...

حلواش خیلی خوشمزه 

حتما بعد پخت حلوا کیک عکسشو بزار

نوش جان ،عالیه 👌 منم میخوام کیک کدو حلوایی درست کنم از دیروز هنوز وقت نکردم ،فقط کدو رو پوست کندم ...

سلامت باشی. آفرین چه فکر خوبی درست کن نوش جونتون

کیکش خوشمزه میشه؟؟ من پسرم یکم سخت غذا تر هست حلواش رو درست کردیم نخورد گفت دوست ندارم 

اگه کیکش خوب بشه که منم امتحان میکنم

نور خواهی مستعد نور شو.... 
یکم از کتاب فاصله بگیریم و کدبانوگری کنیم😆 جاتون خالی  کیک هویج و گردو برای خانواده  رو ...

به به نوش جان.🌹🌹🌹

منم هوس کردم ی نوع شیرینی محلی درست کنم ولی تنبلیم میاد‌. البته بار اولم هست میترسم خراب بشه😥

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
به به نوش جان.🌹🌹🌹 منم هوس کردم ی نوع شیرینی محلی درست کنم ولی تنبلیم میاد‌. البته بار اولم هست م ...

ممنون عزیز

دست بکار شو  نترس خوب میشه واسه بار اول با مقدار کمتر درست کن که اگر یه درصد اونی نشد که باید غصشو نخوری 

بالأخره باید درست کنی تا قلقش دستت بیاد 

نور خواهی مستعد نور شو....