2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مجردی خوبه ولی کسی تا جای کسی نباشه نمیتونه درکش کنه

حق با شماست 

به امید خدا زود زود ازدواج کنی با یه پسر خوب و درجه یک 

🤲

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
اخه هرکسی شرایطش فرق میکنه کسی از کسی خبر‌نداره

چرا فکر میکنی شرایط من خوب بوده!! 

بخوام بگم مثنوی هفتاد من کاغذ میشه فقط میتونم بگم اصلا زندگی آرومی نداشتم 

ولی آدم برای فرار از خونه پدری ازدواج نمیکنه و خودش رو از چاه به چاله نمیندازه

با کسی مسابقه نده، خودت رو مقایسه نکن با بقیه 

چرا فکر میکنی شرایط من خوب بوده!!  بخوام بگم مثنوی هفتاد من کاغذ میشه فقط میتونم بگم اصلا زندگ ...

اره خب ولی آدم واقعا نیاز داره بقیه رو میبینه واقعا دوست داره

من ۲۴ سالمه عقدم ناراحتم میگم چرا بیشتر مجردی نکردم😐کیف کن بابا بیکاری شوهر میخوای

اره خب راست میگه درصورتی که از مجردیت لذت ببری درسته ازدواجم دردسرداره ولی خب موقعیت هرکسی فرق داره