2777
2789
عنوان

دکتر متخصص ناباروری می خوام

766 بازدید | 41 پست

سلام خواهشاً اگه دکتر میشناسید  تو تهران سمت تهرانپارس باشه بهتره که واقعا علمشو داره و ازش نتیجه دیدین تو زمینه ناباروری معرفی کنید دعاتون میکنم لطفااااااا  🙏  

خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏                                   

منکه مرکز مام 

دکتر لاهوتی وقت دارم هفته دیگه

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه مرکز مام  دکتر لاهوتی وقت دارم هفته دیگه

عزیزم مشکل شما چیه؟ دوس داشتی بگو آخه من بی دلیل چهار ساله منتظرم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

امضامو بخون نوشتم

ساری نتیجه نگرفتم 

دارم میرم تهران

تحرک کم اسپرم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

عزیزم من مشکلم سقط مکرر بود. رفتم پیش دکتر میترا فروتن. خیلی راضی بودم ازش. با تجربه و با محبت با وجدان کاری. الان خدا رو شکر دخترم ۸ ماهه است.  البته مطبش غرب هست و توی بیمارستان بهمن هم ویزیت می‌کنه. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من منیژه گل شیرازی رو شنیدم میگن کارش خوبه ولی نمیدونم کجای تهران میشینه

تهرانپارسه عزیزم رفتم خیلی شلوغه وقت واسه بیمارانش نمی زاره

ببخشید مام

حتما ایشون مطبم دارن ولی کلا میخوام ای وی اف کنم گفتم از همون مرکز شروع کنم بهتره

ولی تعریفشو خیلی شنیدم

هیچی هر چی آزمایش لازم بود دادیم هیچ مشکلی  نداریم 

امضامو بخون نوشتم ساری نتیجه نگرفتم  دارم میرم تهران تحرک کم اسپرم

عزیرم ایشالله خیلی زود مامان میشی خدا بزرگه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من تو اینستا بهش پیام دادم قشنگ جوابمو دادن

عزیزم من مشکلم سقط مکرر بود. رفتم پیش دکتر میترا فروتن. خیلی راضی بودم ازش. با تجربه و با محبت با وج ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییتون