2777
2789
عنوان

خاستگار

648 بازدید | 38 پست

بچه ها دوست دارم تجربتون و کسایی ک دیدین و بگین دراین مورد:

ازدواج با پسری ک شغلش ازاده،چ جوریه؟

من خودم شغلم پرستیژ بالا داره،اطرافیانم و حتی شاید خودم انتظار دارن ک همسرم هم اینجور باشه

من خودم شغل ازاد پردرامدو و البته داشتن تحصیلات رو  خوب میدونم چون تایمش دراختیار خودشه بهتره،البته اگه پسر واقعا سالم و پاک باشه و حس بینمون باشه

ولی خب هنوز دودلم سر این قضیه ،۲۸سالمه،از ی طرف میگم خب صبر کنم کیسهای بهتری  پیش میاد

،از طرفی میگم شاید نه

اشنا شم با طرف شاید خوشم اومد و ادم درستی بود،دیگه شغلش مهم نیست،هر کسیم پرسید میگم انقد ک اقا بود و همو دوست داشتیم پرستیژ شغلش مهم نبود برام

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شغل هردوتون چیه 

ایشون تعمیرکار لوازم خانگیه،معلم نهضت هم هست،فوق لیسانس ی رشته ای هم داره

من خودم مسیول ی واحدم تو ی شرکت(مثلا حسابداری)

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

هر شغل آزادیم وقتش آزاد نیست

من پدرم شغل آزاد داشت و خیلی راحت بود، اما همسرم مغازه داره و اصلا تعطیلی نداره

بعدم کارمند از کاسب پولدار با پرستیژتره؟

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
مهم درامده بهتره فرصت اشنایی بدین ب نظرم به کسی هم ربطی نداره که بخواد چیزی بگه درباره همسرت🙂

شاید مشکل از خودمه حساسم،میدونی ی سری حسود دورورمن،دوست دارم بترکن از ازدواجم🤧😑

هر شغل آزادیم وقتش آزاد نیست من پدرم شغل آزاد داشت و خیلی راحت بود، اما همسرم مغازه داره و اصلا تعط ...

متاسفانه طرفهای ما اره کارمند بهتره

۲۸دیگه خوبه هاااااا قبول کن اگه دوسش داری😐

اونم۲۹/۳۰

فقط عکسشو دیدم فعلا ،خوشم اومد 

اونم۲۹/۳۰ فقط عکسشو دیدم فعلا ،خوشم اومد 

خب آشنا شید باهم بیشتر اگه خوب بود ازدواج کن

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺
مطمئن باش اونا همین الانم دارن میترکن ک حسادت میکنن😌👌🏻

اگه ازدواجم با ی ادم پولدار باشه بیشتر میچسبه ترکیدنشون🥴

ایشون تعمیرکار لوازم خانگیه،معلم نهضت هم هست،فوق لیسانس ی رشته ای هم داره من خودم مسیول ی واحدم تو ...

خب اینجوری از لحاظ شغلی پایین تر هس

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨

ببین تایم آزادش چقدره الان بابای منم شغلش به اصطلاح پرستیژ بالا داره ولی کاملا ازش نارازیه و مثل رباط زندگی میکنه 

حالا من خودم اینجورم و شاید بقیه نپسندن ولی حتی اگه بهترین پولم بهم بدن حاضر نیستم برم تو شرکت کار کنم که ربات بشم(الان از کل روز پدرم فقط شباش در اختیار خودشه و از صبح تا عصر سر کاره حالا هرچقدرم حقوقش خوب باشه به چه دردش میخوره؟) 

به نظرم بجای پرستیژ شغلی ببین خودت ازش خوشت میاد یا نه 

ادم خوبی بودن مهم تز از شغل خوبی داشتنه

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است