2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 38 پست
ایشون تعمیرکار لوازم خانگیه،معلم نهضت هم هست،فوق لیسانس ی رشته ای هم داره من خودم مسیول ی واحدم تو ...

گفتم الان میگی پروفسورم😐

پرستیژ شغل جفتتون یکیه واقعا ، تازه بنظرم اینکه ایشون در چند مورد مهارت دارن یکم بالاتر میرن 😐

خب اینجوری از لحاظ شغلی پایین تر هس

اره خب گفتم 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم الان میگی پروفسورم😐 پرستیژ شغل جفتتون یکیه واقعا ، تازه بنظرم اینکه ایشون در چند مورد مهارت د ...

😂😂

ن،ولی اینجا خوبه 

نمیدونم پسر زحمت کشیه،سوسول نیست 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ببین تایم آزادش چقدره الان بابای منم شغلش به اصطلاح پرستیژ بالا داره ولی کاملا ازش نارازیه و مثل ربا ...

دقیقا گلم،منم تو محیط کارم دیدم مردایی ک درامدشون بالاست ولی واقعا زندگی نمیکنن ازبس وقتشون پره

این تعمیرکاره حتما اینجوری نیست خب

پولدارم میشه خب فعلا سن خیلی زیادی نداره ایشونم ببین شغلش جای پیشرفت داره یا نه

معلم هضت هم هست،میتونه اگه جربزه داشته باشه خب پیشرفت کنه

ب دوستم سپرده دختر خوب سراغ داشت معرفی کنن بهش،میگم حتما از درامد و مارش راضیه ک میخواد ازدواج کنه دیگه

دقیقا گلم،منم تو محیط کارم دیدم مردایی ک درامدشون بالاست ولی واقعا زندگی نمیکنن ازبس وقتشون پره این ...

انشالله با اونی که از اعماق وجودت دوسش داری ازدواج میکنی

کارو زیاد ملاک قرار نده

فقط در حدی که بدونی طرف عرضه داره زندگی مشترک داشته باشه کافیه

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
انشالله با اونی که از اعماق وجودت دوسش داری ازدواج میکنی کارو زیاد ملاک قرار نده فقط در حدی که بدو ...

راستش پدرشون فوت شدن،و خرج خونه با ایشونه

من خودم از مردای سوسول و کار نکرده بدم میاد،ولی این اینجور نیست 

انشالله با اونی که از اعماق وجودت دوسش داری ازدواج میکنی کارو زیاد ملاک قرار نده فقط در حدی که بدو ...

برخلاف بقیه خاستگارامم،عکسشو ک دیدم حس خوبی پیدا کردم

به شخصه اصلا از کارمندی خوشم نمیاد و نمی‌تونم کنار بیام 

البته اینکه تو خانوادمون همه شغل ازاد بودن بی تاثیر نیست 

اما واقعا زندگی کارمندیو دوست ندارم

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...
به شخصه اصلا از کارمندی خوشم نمیاد و نمی‌تونم کنار بیام  البته اینکه تو خانوادمون همه شغل ازاد ...

منم خیلی کسل کنندست،ولی خب شغلش ازاده ،ولی ن شغل ازاد خوب و پردرامد

اگه فقط به خاطر طرز فکر اطرافیانت میخوای ازدواج کنی که مثلا بترکن مطمئن باش گند میزنی دیدم‌که میگم

اصلا برات مهم نباشه اونا چی فکر میکنن مهم زندگی و آینده خودته ، حرفی هم زدن بگو انتخاب من به کسی ربط نداره چون اونا فقط اون لحظه رو میبینن ولی آینده مال تو و شوهرته

اگه طرف به دلت نشست و کار خوبی داره زیاد وسواس نداشته باش رزق رو خدا خودش میرسونه

ولی اینکه خرج خونه باهاشه مشکل ساز نشه خوبه

جزییاتشو اگه باهاش اشنا شم متوجه میشم

فقط ی خواهر و مادرشه،پدرش مغازه داشته،ک الان اونم دستشه

منم خیلی کسل کنندست،ولی خب شغلش ازاده ،ولی ن شغل ازاد خوب و پردرامد

پس بیخیال منتظر مورد بهتر باش

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...
اگه فقط به خاطر طرز فکر اطرافیانت میخوای ازدواج کنی که مثلا بترکن مطمئن باش گند میزنی دیدم‌که میگم ...

اینکه بچه سوسول نیست و ب اصطلاح کاریه رو واقعا خوشم میاد

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز