2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 38 پست
جزییاتشو اگه باهاش اشنا شم متوجه میشم فقط ی خواهر و مادرشه،پدرش مغازه داشته،ک الان اونم دستشه

پدرش زنده نباشه به نظرمخیلی سخته بخازر اینکه باید همش مراقب مامان و خواهرش باشه 

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرش زنده نباشه به نظرمخیلی سخته بخازر اینکه باید همش مراقب مامان و خواهرش باشه 

نمیدونم واقعا،اینکه سپرده مورد بهش معرفی کنن حتما فکر همه جاشو کرده دیگه🙄

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ببین دلت چی میگه ، نه مردم !

دلم بیشیله پیلست،مهم براش پول نیسست،مهم اخلاقشه،برخوردش باهام،احترامش بهم،عشقش،شغل ازادو دوست دارم ،از درامدش میترسم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

معلم هضت هم هست،میتونه اگه جربزه داشته باشه خب پیشرفت کنه ب دوستم سپرده دختر خوب سراغ داشت معرفی کن ...

حالا باهاش اشنا شو

ببین اصلا چجور ادمی هست

این چیزا رو هم میپرسی کم کم

مثلا پول داشته باشه ولی خسیس باشه ب چه دردی میخوره

حالا باهاش اشنا شو ببین اصلا چجور ادمی هست این چیزا رو هم میپرسی کم کم مثلا پول داشته باشه ولی خس ...

اره والا،ببینم ب اشنایی میرسه یا اینم از شانس من سر نمیگیره