2777
2789
عنوان

💖 تشریح 🤮 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 66 پست
نه بابا من اگه رشته های خوب مثل پزشکی بیارم حاضرم روزی ده بار هم که شده برم تشریح ببینم به پزشک شد ...

دقیقا😂

عادت میکنیم

همه چی اولش سخته

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
اعع من چرا همشون ۲٠ شدم😐😂 الان افت کردم قول دادم به خودم از رو کتاب ننویسم🥺 علوم ۱۷ شدم😬 عرب ...

هشتم خیلی شبیه هفتمه بیا نهم کلا یه چیز دیگه.

تازه امتحانا همه پایه ها حضوری هست خوب بخون که همه نمرات برای انتخاب رشته حساب میشه

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با زیست علوم میشه دکتر شد؟؟ نه تو دانشگاه تشریح داره؟

عزیزم با زیست علوم دکتر نمیشن که .برای مردد بودنت تو انتخاب رشته میگم نگاه کن ببین به این چیزا علاقه داری مثلا ساختار چشم یا قلب و عروق و سیستم عصبی برات لذت بخشه؟! .بله دانشگاه تشریح داره

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   
هموز نیومدم

خب ببین عزیزم

رشته تجربی سخته خودت میدونی نیاز به گفتن من نیست داوطلبان کنکورش زیاده و اینکه رشته های پر درامدی هم داره مثل پزشکی و دندون و.... 

اگه قصدت موفق شدنه که باید خیلی درس بخونی و.... مثلا بر پزشکی

ولی علاقه مهمتره اگه از خون و اینا میترسی از الان بهش فک کن و تصمیم درستی بگیر که پشیمون نشی

🖤Baby devil is here
چه جالب 😁 اکثرا میرن تجربی همه تو فکر پزشکی هستن  انءشاالله موفق باشی من دوست دارم دبیر ریا ...

مرسی عزیزم خدا کنه به آرزوم برسم ولی اگه نشد پیراپزشکی ها هم خوبن

امیدوارم شما هم دبیر ریاضی بشی و به آرزوت برسی

🦁☀️

مرسی عزیزم خدا کنه به آرزوم برسم ولی اگه نشد پیراپزشکی ها هم خوبن امیدوارم شما هم دبیر ریاضی بشی و ...

توکل برخدا ❤

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
نه بابا من اگه رشته های خوب مثل پزشکی بیارم حاضرم روزی ده بار هم که شده برم تشریح ببینم به پزشک شد ...

منم عاشق تشریحم 

تو مدرسه بر همین تشریح های جزئیمون انقدددددد ذوق میکردم معلممون میگف چشات قلب شد دوباره تو😂😂

🖤Baby devil is here
هشتم خیلی شبیه هفتمه بیا نهم کلا یه چیز دیگه. تازه امتحانا همه پایه ها حضوری هست خوب بخون که همه نم ...

اره خیلی خوب میخونم😀

معلم ما فیلم های شیمی که میفرسته تهش میگه

فلانی هستم مدرس پایه نهم«فیلم های مکملش خودش نیست»

یه بارم فولمول اتم رو داشت یاد میداد گفت یاد بگیرید برای دبیرستانتون خوبه😬😐

خودشم از اول میگفت هشتم و هفتم چیزی نداره

از الان برای نهم رپ یادتون نیدم بیاین اونجا اسون باشه😂

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
زیست خیلی شیرینه خیلی لذت بخشه من از خوندنش واقعا لذت میبرم

به این میگن تفاوت سلیقه ها 😂😂من از اول تا اخر از زیست متنفر بودم

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

اگه قراره با این چیزا حالت بد شه کلا نیا تجربی چون رشته های خوب تجربی جز دارو همشون با اینا سر و کار دارن

دبیرستانم تشریحش در حد قلب و ریه و کلیه گوسفنده چیز خاصی نیست حالت بخواد بد بشه

منم از فیزیک متنفر بودم 😂

من عاشق ریاضی و فیزیک بودم😍😂میدونم عجیبه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
به این میگن تفاوت سلیقه ها 😂😂من از اول تا اخر از زیست متنفر بودم

مثل خودم

عاشق شیمی و فیزیکم

زیست رو میبینم جیغ میزنم🥺😂

در حق ما اجفال شده🥺🥺یه رشته پیدا نمیشه فقط زیست و شیمی و فیزیک و ریاضیات داشته باشه😂😂