2777
2789
عنوان

💖 تشریح 🤮 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 66 پست
مثل خودم عاشق شیمی و فیزیکم زیست رو میبینم جیغ میزنم🥺😂 در حق ما اجفال شده🥺🥺یه رشته پیدا نمیشه ...

ببخشید زیست نداشته باشه😐منظورم شیمی بودا

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل خودم عاشق شیمی و فیزیکم زیست رو میبینم جیغ میزنم🥺😂 در حق ما اجفال شده🥺🥺یه رشته پیدا نمیشه ...

من شیمی هم تا وقتی حلی بود دوسش داشتم به حفظیات و مفهومی میرسید غصم میگرفت

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من شیمی هم تا وقتی حلی بود دوسش داشتم به حفظیات و مفهومی میرسید غصم میگرفت

کلا زیست حفظیه🥺

ولی شیمی

من کلا میفهممش

شما باید بری رشته ریاضی😃

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
کلا زیست حفظیه🥺 ولی شیمی من کلا میفهممش شما باید بری رشته ریاضی😃

دیگع تموم شد دبیرستانم میخواستم برم ریاضی ولی خب به دلایلی نشد دوسالم درسو عملا ول کرده بودم😂💔

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
خوش به حالت منم اگه عاشقش بودم اینطوری نمیشد 😂

وقتی زیستو ده درصد بزنی ازین ارزوها نمیکنی😂💔

اره خیلی خوب میخونم😀 معلم ما فیلم های شیمی که میفرسته تهش میگه فلانی هستم مدرس پایه نهم«فیلم های ...

چه عالی موفق باشی❤

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿