2777
2789
عنوان

💖 تشریح 🤮 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 66 پست
ریاضی فیزیک خوبه؟

هیچ رشته ای بد یا خوب نیست بر اساس علاقه و استعداده 

من ریاضی ام خیلی خوبه و دوست دارم برای همین میخوام برم و دوست دارم دبیر ریاضی بشم.

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عالیه منم همسن شمام هفتم ۱۹/۷۵ یعنی حق ام بیست بود ولی ورزش داد ۱۷ هشتم ۱۹/۹۵  و باز نهم از ...

عههه چه جالب

منم نهمم

کلاس هفتم حقم 20 بود ولی ورزش داد 19 خاک تو سرش کنن😁

برای همینم شدم 19/93

هشتم هم شدم 19/95

چون ترم دوم علوم‌ 19 گرفتم

میخوام برم تجربی فکرم میکنم که پزشکی رو شاخمه😂

🦁☀️

عههه چه جالب منم نهمم کلاس هفتم حقم 20 بود ولی ورزش داد 19 خاک تو سرش کنن😁 برای همینم شدم 19/93 ...

بجز خودم هر تجربی ای دیدم همین دیدگاهو داشت عادیه😂💔

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
اهان موفق باشی عزیزم با انسانی هم میشه؟

مرسی عزیزم

انسانی هم دبیر میگیره ولی دبیر ادبیات، دبیر عربی، دبیر الهیات و دبیر تاریخ و آموزش ابتدایی و ..... باز تو گوگل بزنی برای هر رشته میگه

اهان موفق باشی عزیزم با انسانی هم میشه؟

از انسانی دیه نمیتونی دبیر ریاضی بشی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

زیست علومت رو باز کن دوسش داری؟بیا رشته تجربی .تو دبیرستان تشریح فقط در حد کلیه گوسفند و چشم گاو که اونم با وجود کرونا بعید میدونم اصلا حضوری بشه که به تشریح بکشه .اما تمام رشته های علوم پزشکی (پزشکی پرستاری مامایی و...)با مسائل این چنینی سرو کار داری اناتومی و تشریح و...

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   
زیست علومت رو باز کن دوسش داری؟بیا رشته تجربی .تو دبیرستان تشریح فقط در حد کلیه گوسفند و چشم گاو که ...

با زیست علوم میشه دکتر شد؟؟ نه تو دانشگاه تشریح داره؟

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ
عههه چه جالب منم نهمم کلاس هفتم حقم 20 بود ولی ورزش داد 19 خاک تو سرش کنن😁 برای همینم شدم 19/93 ...

چه جالب 😁

اکثرا میرن تجربی همه تو فکر پزشکی هستن 

انءشاالله موفق باشی

من دوست دارم دبیر ریاضی بشم  

عزیزم اگه علاقه نداری چرا اومدی رشته تجربی

بعدشم تو دبیرستان که تشریح انچنانی نداریم یه قلب و کلیه گوسفنده که کثیف کاری و اینا هم نداره حالت بهم بخوره

🖤Baby devil is here

اعع من چرا همشون ۲٠ شدم😐😂

الان افت کردم

قول دادم به خودم از رو کتاب ننویسم🥺

علوم ۱۷ شدم😬

عربی ۱۹

تو کارنامه ماهانه برای تولین بار شدم ۱۹/۸۸🥺🥺

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
عزیزم برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزم😍😘لطف کردی

منم برات صلوات میفرستم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃