2777
2789
عنوان

بوی دهان 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل گوارش داره ولی میکروب معده بود و انقدر والا برا معدش قرص خورده هر مشکلی بود تا الان باید حل میش ...

لابد حل نشده مشکلش بیشتراز داروهاشه همون دکترمعدروپیگیری کنیدبنظرم

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
مشکل گوارش داره ولی میکروب معده بود و انقدر والا برا معدش قرص خورده هر مشکلی بود تا الان باید حل میش ...

بس باز بررسی کنه عزیزم چون فقط با این دلایل دهان بو میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم همیشه یعنی بو میده...یا موقع هایی که چیزی نخورده و معده ش خالیه.مثلا یه عده صبح ناشتا باشن دهن ...

نه داعمیه 

منم تعجبم از همینه که داعمیه و دکتر هرچی میره حل نمیشه

نه داعمیه  منم تعجبم از همینه که داعمیه و دکتر هرچی میره حل نمیشه

ازظاهر دندانهامیگی مشکل نداره

یا دندانپزشک گفته؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
انقد باهمچیز مخالفت نکن دکترنمیفهمه سنتی چیه قرص سرطان میاره بایدیک راهی روبری تانتیجه ببینی. دک ...

ازمایش خون داد برایه میکروب معده و اینا داشت قرص هم خورد حل نشد

گفتن رفلاکسه کلی قرص خورد باز حل نشد

سنگه لوزه من ندیدم ولی خودش میگه داره رفتیم دکتر

دکتره میگه نه لوزه هات سالمن درصورتی که خودش میگه دارن

احتمالا معدش سرد شده.منم اینجوری زودم.بگو چهل روز ناشتا.یا قاشق شسره ی انگور بخوره.یه ربع بعد صبحانه ...

ناشتا شیره انگور؟

ازمایش خون داد برایه میکروب معده و اینا داشت قرص هم خورد حل نشد گفتن رفلاکسه کلی قرص خورد باز حل نش ...

دکتر دیگه ببرید؟

شایدتشخیص نداده این دکتر

یعنی باز بریم ازمایش بدیم؟اوف کاش یکی بود حداقل مشکلش حل شده بود

آره دندان نیست.

میمونه معده ولوزه دکترخوب ببریدش

بنده خداتواذیته

دکتر دیگه ببرید؟ شایدتشخیص نداده این دکتر

متخصص داخلی بود مثلا 

شایدم نمیتونن تشخیص بدن🤦🏻‍♀️منم خودم انقدر درسس دارم نمیتونم همش برم باهاش 

انقدر دیگه تو سایتا گشتم دنباله راه حل دور از جونت  اسکل شدم