2777
2789
عنوان

بوی دهان 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 66 پست
ازدواج کرد چی داعم ادامس بخوره؟

برای قرار گفتم.

حالادکتراپیگیری کن حتمانتیجه میگیری

طب سنتی هم خوبه وبی ضرر شماکه دلسوزشی این راهم برو

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
متخصص داخلی بود مثلا  شایدم نمیتونن تشخیص بدن🤦🏻‍♀️منم خودم انقدر درسس دارم نمیتونم همش برم ب ...

دورازجانت

تنهانمیتونه بره؟

حتمادکترمتخصص دیگه بره

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورازجانت تنهانمیتونه بره؟ حتمادکترمتخصص دیگه بره

روش نمیشه بگه لامصبو،میگم که اصلا حالته افسردگی گرفته یکیو خیلی دوست داشت سره همین مشکلش کلا زد پسره رو از همه جا بلاک کرد و کلا از زندگیش انداخت بیرون سره همون ما تو خونه و بیرونو همه جا بساط داریم باهاش خودهر🤦🏻‍♀️من فقط دعا میکنم درست شه با این مشکلاته زندگی هایه الان اینم اومده رویه همه مشکلاتمو اصلا اعصابم خورده 

روش نمیشه بگه لامصبو،میگم که اصلا حالته افسردگی گرفته یکیو خیلی دوست داشت سره همین مشکلش کلا زد پسره ...

ای بابا

داره زیاده روی میکنه یه مشکل وکرده،چندتا اعصاب خوردی،افسردگی،قید عشقو،زدن.

پس دیگه دست خودتومیبوسه دکترمتخصص خوب ببرش معده باگوش وحلق وبینی 

طب سنتی هم بی ضرره،شایدیک خوراکیهایی منع شه براش خوب باشه یا اصلاح مزاج

موفق باشید 

اره

یعنی شمانتیجه گرفتی؟درمان شدی

این راه حل دکترطب سنتی گفت ازروی مزاجت؟ یاتجربه شخصی بوده؟

یعنی شمانتیجه گرفتی؟درمان شدی این راه حل دکترطب سنتی گفت ازروی مزاجت؟ یاتجربه شخصی بوده؟

اره من درمان شدم.اینو یه جایی خوندم‌که درمان معده ی سرد اینه‌منم انجامش دادم خداروشکر جواب گرفتم.البته وسط غذا اب هم‌نمیخورم دیگه 

اره من درمان شدم.اینو یه جایی خوندم‌که درمان معده ی سرد اینه‌منم انجامش دادم خداروشکر جواب گرفتم.الب ...

خداروشکر.

مرسی توضیح دادی

اخه شاید مشکل خیلیا باشه، بنظرم همینجا صحبت کنیم

ببین ما رفتیم دکتر برایه معدش دوتا قرص نوشت فردایه همون روز یکیش فاموتیدینه اصلی ترین قرصشه روزی یکی

بهتره خب؟ولی کامل خوب نشده یعنی کم شده ولی بهتر نشده برایه همین باد دوره ی درمانش تموم بشه یه دوره ی 10 روزس

دکتره گفت رفلاکسه و شبا که میخوابین این اسید برگشت پیدا میکنه به دهان و باعث پوسیدگی دندان میشه

ازمایش هیلوباکتر هم قبلا داده بود

حالا باز باید ۴ روز دیگه ببرمش ببینم چی میگه 

ولی تا جایی که من تو سایتا گشتم کسایی که این مشکلو به صورت داعمی دارن همه علاعمشون یکسانه

یا معدشون درد میکنه و مشکل دارن

یا سینوزیت دارن یا سنگ لوزه یا همرو باهم دارن که خواهر من جزو هموناس که همرو باهم داره