2777
2789
عنوان

بوی دهان 🤭

2032 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها کسی هست این مشکلو داشته باشه و خوب شده باشه؟البته داعمی 

من خواهرم این مشکلو داره هرچی تو سایتا میچرخیم هیچ درمانی براش نیست انگار یه چیزه موندگاره و خیلی اینجوری اذیت کنندس باید اصلا اینجوری ازدواج هم نکنه تنها بشینه گوشه خونه دانشگاهم نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهش بگو یکی دو ورق قرص میترونیدازول ک برا عفونته بخوره برا من ک جواب میده 

اخه اونم عوارض داره 

بعد داعم نمیشه که آنتی بیوتیک بخوره 

داعم هم گریه میکنه به هیچکسم جز من نمیگه کلافم کرده اصلا موندم چکار کنم براش

اخه اونم عوارض داره  بعد داعم نمیشه که آنتی بیوتیک بخوره  داعم هم گریه میکنه به هیچکسم ج ...

یکی دو ورق امتحان کنه نگفتم ک دائمی بخوره ...من مثلا الان چن ماهه خوردم اصلا یادم نمیاد کی دو ورق خوردم میگم مدتها از بین میبره 

İyi ki sevmişim seni

بره دکتر حلق و بینی اگه مشکل عفونت و خلط پشت حلق یا سینوزیت یا سنگ لوزه نداشته باشه بره برای معدش دکتر

طب سنتی هم با تعدیل مزاج میتونه درستش کنه ولی زمانبره و صبر و حوصله و پیگیری میخواد

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
بره دکتر حلق و بینی اگه مشکل عفونت و خلط پشت حلق یا سینوزیت یا سنگ لوزه نداشته باشه بره برای معدش دک ...

دکتر معده رفته انقدر انتی بیوتیک بهش دادن که من میترسم جا اینکه خوب شه بدتر سرطان معده بگیره

از یه طرف میگه سنگ لوزه دارم ولی رفته دکتر دکتره گفته لوزه هات هیچ مشکلی نداره ، سینوزیت هم حالا باید ببرمش ببینم چی میگن

اخه یکی بود تو سایت میگفت من لوزه عمل کردم خوب نشدم معده درست کردم خوب نشدم 

منم همش حس میکنم این یه مشکله داعمیه باهاش میمونه ولی نمیتونم بهش بگم متاسفانه

دکتر معده رفته انقدر انتی بیوتیک بهش دادن که من میترسم جا اینکه خوب شه بدتر سرطان معده بگیره از یه ...

پس بره طب سنتی ولی پیش یکی که حاذقه

با اصلاح مزاج درست میشه

دندوناش سالمه؟ عفونت لثه نداره؟ 

ایناروهم چک کنه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
پس بره طب سنتی ولی پیش یکی که حاذقه با اصلاح مزاج درست میشه دندوناش سالمه؟ عفونت لثه نداره؟  ...

چک کرده همرو،من نمیدونم واقعا چجوری میشه که دکترا نتونن یه چیزیو حل کنن

تب سنتیم من اعتقاد ندارم زیاد 

چجوریه ؟کی خوبه برایه تب سنتی؟میگن کلاهبردارن