2777
2789
عنوان

بوی دهان 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 66 پست
چک کرده همرو،من نمیدونم واقعا چجوری میشه که دکترا نتونن یه چیزیو حل کنن تب سنتیم من اعتقاد ندارم زی ...

طب سنتی باید خیلی با تجربه باشه نه اینا که از راه دسیدن یه عطاری زدن

باید پیگیری کنین ببینین کسی هست پیششون رفته و کامل درمان شده یا نه وگرنه کلاهبردار زیاده

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
طب سنتی باید خیلی با تجربه باشه نه اینا که از راه دسیدن یه عطاری زدن باید پیگیری کنین ببینین کسی هس ...

والا نمیشناسم چنین کسیو

خیلی رو مخشه

فکر کن کسی که دوست داری عاشقشیو نتونی ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیشناسم چنین کسیو خیلی رو مخشه فکر کن کسی که دوست داری عاشقشیو نتونی ببینی

عزیزم همیشه یعنی بو میده...یا موقع هایی که چیزی نخورده و معده ش خالیه.مثلا یه عده صبح ناشتا باشن دهن بو  میده که صبونه بخورن رفع میشه

والا نمیشناسم چنین کسیو خیلی رو مخشه فکر کن کسی که دوست داری عاشقشیو نتونی ببینی

انقد باهمچیز مخالفت نکن دکترنمیفهمه

سنتی چیه

قرص سرطان میاره

بایدیک راهی روبری تانتیجه ببینی.

دکترمتخصص داخلی رفته آندوسکوپی شده؟؟؟

یا آزمایش مدفوع داده ۳روز؟

دندانهاش سالمن؟؟؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
عزیزم ایشون مشکل گوارش یا مشکل لثه نداره؟

مشکل گوارش داره ولی میکروب معده بود و انقدر والا برا معدش قرص خورده هر مشکلی بود تا الان باید حل میشد،لثش هم نه کلا از دندون نیست 

چرانتونه قبلش دوتا آدامس دهنش بندازه زیانجوعه

امتحان،کنه پیش شما

وبگو روی زبان مسواک بشه

معدشو نزاره خالی بمونه

دهان شویه استفاده کنه 

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده