2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی به خودت داره اینکه پیگیرباشی ومطمعنا چندسال اول خاک خوری داره که بتونی باچندرغازحقوق کارباکیفیت وخوب انجام بدی برات سابقه بشه.... واینکه حتمابرای آزمون استخدامی ازالان بخون

عزیزم بستگی به خودت داره اینکه پیگیرباشی ومطمعنا چندسال اول خاک خوری داره که بتونی باچندرغازحقوق کار ...

عزیزم تازه ثبت نام دانشگاه ازاد کردم ترم یک الان بیست وچهارسالمه کاش وقت داشتی یکم صحبت میکردیم 

عزیزم بستگی به خودت داره اینکه پیگیرباشی ومطمعنا چندسال اول خاک خوری داره که بتونی باچندرغازحقوق کار ...

فقط اگه بدونم استخدام میشم تمام تلاشمو میکنم میترسم تا اون موقه ازمون استخدامی رو بردارن

ببین عزیزم برای اینکه استخدام شی چندتامدرک درکنار مدرک دانشگاه بایدبگیری، یکیش مدرک کامپیوتراز جهاد دانشگاهی، یکیش مدرک پیش دبستانی ازسازمان تبلیغات، بروپایگاه بسیج عضوفعال اونجام بشوکارتش واجبه.درضمن الانم بروپیش دبستانی های غیرانتفاعی درخواست کاربده 

اوه راستی مدرک آموزش قرآن هم ازسازمان تبلیغات بگیر.... این مدارک به جذب بهترت کمک میکنه جایی بری این ...

مرسی مهربون راست میگی مخصوصا کارت بسیج خیلی مهمه حتما میرن خیلی خوب شد یادم انداختی