2777
2789
عنوان

کیابیدارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 81 پست
با شوهرم بحثم شد  ینی الکی الکی دعوامون شدعااااا گفتم حوصلم بدجور سررفته کردش ی دعوای که نگوـ ...

وای عزیزم⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩شوخی کرده حتمن به دل نگیر؛؛زندگیو انقد سخت نگیر عزیزم

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
قرارع اونی که دوسش دارم باز بیاد خواستگاری نمی‌دونم چی میشه😔

اخی ای جان دلم انشاالله به مراد دلت برسی خانومی

ما که نرسیدیم دعا میکنم تو برسی....

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عزیزم⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩شوخی کرده حتمن به دل نگیر؛؛زندگیو انقد سخت نگیر عزیزم

زندگی به اندازه کافی سخت هست 

با رفتارش اخلاقش سخت ترش میکنه ـ یا قلیونه دستش یا گوشی 

توجه ای به منو دخترم نمیکنه

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜
سلامت😂

چی!

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
اخی ای جان دلم انشاالله به مراد دلت برسی خانومی ما که نرسیدیم دعا میکنم تو برسی....

دورت بگردم من ساراجونم؛؛ ایشالا بهترینا برات رقم بخوره عزیزدلم؛؛؛؛ تو نمیدونی خانوادمم چجوری راضی کنم؟⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
همون بی که دارم🙂

😅

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
زندگی به اندازه کافی سخت هست  با رفتارش اخلاقش سخت ترش میکنه ـ یا قلیونه دستش یا گوشی  ت ...

آخی عزیزم ایشالا که مشکلت حل بشه؛؛ ولی به یه فکر اساسی باش؛ یه فکری که مشکلت رو از ریشه حل کنه ؛ قهر کردن تو هیچ چیزو تغییر نمی‌ده ؛البته خیلی ببخشید ها اینو بهت میگم ولی همسرت اینجوری که داری میگی بری بیشتر آراده؛اگه رفیق باز هم باشه که دیگه کلن خونتون میشه سفره خونه

ای بابا😕😕 الکی گریه کن احساساتی بازی در بیار😂😂 بالاخره راضی میشن دیگه

⁦☹️⁩⁦☹️⁩خدا از دهنت بشنوه باید همین کارو بکنم😹امتحانش میکنم رفیق ⁦❣️⁩😹

دورت بگردم من ساراجونم؛؛ ایشالا بهترینا برات رقم بخوره عزیزدلم؛؛؛؛ تو نمیدونی خانوادمم چجوری راضی کن ...

خدانکنه خانومی نگردی لازمت داریم

اگر با صداقت بهشون بگی که دوستش داری و حرف دلتو بگی فک کنم دلشون نرم بشه مشکل چیه چرا قبول نمیکنن آقا دومادو؟

⁦☹️⁩⁦☹️⁩خدا از دهنت بشنوه باید همین کارو بکنم😹امتحانش میکنم رفیق ⁦❣️⁩😹

از هر ترفندی استفاده کن بالاخره یکیش جواب میده😂

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

آخی عزیزم ایشالا که مشکلت حل بشه؛؛ ولی به یه فکر اساسی باش؛ یه فکری که مشکلت رو از ریشه حل کنه ؛ قهر ...

اره حرفات درسته

موندم چی کار کنم

نه پشت بانه ای 

نه سرمایه ای 

دخترمم بچس ـ اصلا نمیدونم چیکار کنمـ کلی ام باهاش حرف میزنم گوش نمیده که نمیده

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜
آخی عزیزم ایشالا که مشکلت حل بشه؛؛ ولی به یه فکر اساسی باش؛ یه فکری که مشکلت رو از ریشه حل کنه ؛ قهر ...

بچ ها چیکار کنم محبت شوهرم بم زیاد شهههه