2777
2789
عنوان

کیابیدارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 81 پست
خدانکنه خانومی نگردی لازمت داریم اگر با صداقت بهشون بگی که دوستش داری و حرف دلتو بگی فک کنم دلشون ن ...

من فدات؛باورت میشه مشکلی نداره🙃همینجوری میگن نه هرچی باهاشون صحبت کردم انگار که نه انگار

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هر ترفندی استفاده کن بالاخره یکیش جواب میده😂

خودکشی😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹مرگ با قرص سرماخوردگی😹😹

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

گشنم شد اومدم یه چیزی خوردم. خوابم پرید

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
اره حرفات درسته موندم چی کار کنم نه پشت بانه ای  نه سرمایه ای  دخترمم بچس ـ اصلا نمیدو ...

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩عزیزم واقن ناراحت شدم برات؛بنظرم از یه مشاور کمک بگیر ؛به شوهرت بگو یکم فکر فرشتمون باش به جای اینکه قلیون بکشی و...

چه فیلمی 

سریال کره ایی با ژانر جنایی

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
دورت بگردم من ساراجونم؛؛ ایشالا بهترینا برات رقم بخوره عزیزدلم؛؛؛؛ تو نمیدونی خانوادمم چجوری راضی کن ...

خوب دلیل مخالفتشون چیه بستگی به دلیلشون داره به هرحال بدتو که نمیخوان

دختری از تبار محکوم به زن ایرانی...        🙏لطفا لایک نکنید🙏
من فدات؛باورت میشه مشکلی نداره🙃همینجوری میگن نه هرچی باهاشون صحبت کردم انگار که نه انگار

ببخشید مث خونواده من کرم دارن لابد

نمیدونی چقدر التماس کردم چقدر زجر کشیدم فقط خدا میدونه دلیل بی خوابیام فقط و فقط اونه دلیل اینکه تا نصفه شب قلب درد بکشم

برات آرزو میکنم هیچ وقت معنی حرفامو درک نکنی ینی سرت نیاد

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩عزیزم واقن ناراحت شدم برات؛بنظرم از یه مشاور کمک بگیر ؛به شوهرت بگو یکم فکر فرشتمون باش ...

خدادلتو شاد کنه وقت گزاشتی برام

مشاوره نرفتیم ولی بهش میگم میریم

خدا کمک کنه

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜
بچ ها چیکار کنم محبت شوهرم بم زیاد شهههه

همیشه وقتی از سرکار میاد یجوری خودتو نشون بده که منتظرش بودی برو استقبالش؛غذاهایی که دوست دارن رو براشون درست کن؛؛بهش ابراز علاقه کن؛؛خودتو خوشگل کن براش🙃⁦❣️⁩کادوهای بی مناسبت براش بخر؛؛ کلن بشو یه آدم دیگه🙃🙃🙃🙃متفاوتتتتت

منم از استرس خوابم نمیبره😐

توچرا عزیزم؟

من پری شدم ..تو فکر اینم صبح برم باشگاه یا نه

برو عزیزمممممم باشگااا خیلی خوبهههه روحیات عوض میشه

خودکشی😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹مرگ با قرص سرماخوردگی😹😹

نه ول کن یه وقت بجای قرص سرماخوردگی یه قرص دیگه میخوری😂🤦🏻‍♀️

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞