2777
2789
عنوان

کیابیدارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 81 پست
یه چی بگم دردناکه اما وقعیته..🙃

جونم عزیزم⁦☹️⁩

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
جونم عزیزم⁦☹️⁩

جونت بی بلا خانوم گل

من کسی نبوده وقتی عاشقش شدم وقتی به خودم اومدم و دل به چشاش دادم وقتی محو نگاهش شدم وقتی ذره ذره  آب شدم و خودمو از یاد بردم کسی نبود براش از دیوونگیم بگم از اینکه چقدرررررررر دیوونه وار دوسش دارم تا اینکه کسی نبود بگم تورو خدا کمکم کنین عشقمممم داریم جدا میشیم کسی نبود کنارم باشه کسی نبود شب عقدش کمکم کنه لااقل وقتی دارم میلرزم از زور گریه همدردی کنه  آدمایی زیادی دورم برمن خیلی زیاد اااما کسی نبود میفهمی که چی میگم؟ الانم کار از کار گذشته خیلی سخت بود من رفته رفته نابود شوم و الان نتیجش شده قلب دردای شدیدم ... از اون موقع تصمیم گرفتم هر کسی کمک خواس ازم اصلا دریغ نکنم حتی شده یهدصلوات تا اروم کردنش وحتی شده کسی رو از خودکشی منصرف کنم عزیزدلم برا همین هر کمکی از دستم بربیاد روحی جسمی عاطفی کمک میکنم............. تا لااقل فقط یک نفر بگه تو شرایط سخت یکی کنارم بود...

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونت بی بلا خانوم گل من کسی نبوده وقتی عاشقش شدم وقتی به خودم اومدم و دل به چشاش دادم وقتی محو نگاه ...

آخه چقد تو مهربونیت ساراجونم😍همه ساراها همینجورین هااا من خودمم اسمم ساراس آخه😁من بمیرم واسه سرنوشتت آجی جونم می دونن چی میگی😔😔من فدای قلب مهربونت؛؛ ایشالا هیشکس روزای سخت رو تجربه نکنه حتی دشمن هامون⁦☹️⁩من به این اعتقاد دارم که آدم باید ذاتش خوب باشه🙃ولی متأسفانه من بین دوستان کسی نبود که راهنماییم کنه همش جلو پام سنگ مینداختن و فکر منفعت خودشون؛؛ ایشالا چند تا مثل تو خدا بزاره سر راهم😍البته تو یدونه ای🧡🧡مواظب قلب مهربانت همیشه باش آجی، واقن ناراحت شدم برات ولی گذشته دیگهههه آیندرو دریاب ؛؛ هرچند می‌دونم سخته

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
آخه چقد تو مهربونیت ساراجونم😍همه ساراها همینجورین هااا من خودمم اسمم ساراس آخه😁من بمیرم واسه سرنوش ...

ای جون دلم عزیز دلم هر وقت دلت هوایی شد بیا بامن حرفربزن اگه قابل دونستی .... درضمن ج خواستگاری رو هم بگو بهم کاری از دستم بربیاد میکنم برات خانومی..... بمونی برام خواهرییی

ای جون دلم عزیز دلم هر وقت دلت هوایی شد بیا بامن حرفربزن اگه قابل دونستی .... درضمن ج خواستگاری رو ه ...

عشق منی چشممممم،،این چه حرفیه تاج سری شما⁦❣️⁩🧡درخواست دوستیمو قبول کن آجی فردا بحرفیم

عشق منی چشممممم،،این چه حرفیه تاج سری شما⁦❣️⁩🧡درخواست دوستیمو قبول کن آجی فردا بحرفیم

قبول کردم خانومی فردا ایشالا در خدمت شومااام عزیزدلللل