2777
2789
عنوان

کیابیدارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 81 پست
من بی ندارم

بامزه 😹

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه فیلمی?

ی سریال با ژانر جنایی کره ایی

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
من منتظرم ساعت ۲ بشه فیلم ببینم

فیلم چی

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
من اعصابم خورده بیدارم

چرا عزیزم

اینجور استرسا خیلی خوبن😂😂😍😍 امیدوارم به هم برسید❤️❤️

فلن که خانوادم سخت مخالفن😔😔

من بی دارم.گوشیم ۵درصده تاریک شده😶

بزن شارژ عزیزم😹

چرا عزیزم

با شوهرم بحثم شد 

ینی الکی الکی دعوامون شدعااااا

گفتم حوصلم بدجور سررفته کردش ی دعوای که نگوـ گفت جم کن میبرمت هرجا که حوصلت بیاد سرجاش منم گفتم میرم خونه بابام گفت هری 

وسایلمم جم کردم تا فردا برم با بچم

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜
از چی عزیزم

قرارع اونی که دوسش دارم باز بیاد خواستگاری نمی‌دونم چی میشه😔

اهان.ماهواره.فک کردم تل

نه منم از کانال تلگرام دانلود میکنم ماهواره نداریم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
ولی من بی دارم

مبارکت باشه😄

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️