2777
2789

🥲😔

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جا پا گزاشت همسرم نشد کارش پیش بره مغازه کامپیوتری باز کرد کسی تو یه ساله و خورده ای هیچی رمز ارز ...

خونه برا خودمون باشه خرجی رو آدم درمیاره 

بابای منم یه قروون کمک نکرد

سلامتی بده 

۵ _ ۶ تومنم به من بده بسه 

زیادی توقع ندارم 

فقط بتونم یه گوشی برا همسرم بخرم 😔🙁 

کاااااش پول میرسید😔 ۲۰ روز دیگه تولدشه 🤩 کاش میشد هدیه تولدش گوشی بدم بهش خوشحال شیم 😍

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خب یه دو سه تومانی بگیر طلا ملا نداری زنجیری چیزی؟؟!

نه طلاهام همه رو پارسال فروختم برا خرید خونه 

حلقه و انگشتر نشون دارم که خب اینا هم یادگاریه هم اینکه دیگه همسرم بفهمه بدتر ناراحت میشه 

همم دیگه باید به دستم باشه 

دلمم نمیاد اینا رو بفروشم بد میاریم حلقه رو بفروشیم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خب یه دو سه تومانی بگیر طلا ملا نداری زنجیری چیزی؟؟!

یه ۵۰۰ ۶۰۰ تومنی دارم فقط یه تکه لباس بگیرم براش 

یه کیک کوچک و بادکنک و اینا برا تولدش

گوشی ها هم که الان گرون شدن 

الان یه سامسونگ A01 بخایی بخری فکر کنم نزدیک ۳ تومنه 

نه طلاهام همه رو پارسال فروختم برا خرید خونه  حلقه و انگشتر نشون دارم که خب اینا هم یادگاریه ه ...

همون یه گوشی ارزون قیمت بگیرید همون A1 یا A خورده ای تا بعدانا شد یدونه خوبشو بگیرین 

شما همونی هستین باباتون 9میلیون پول داد گوشی گرفتید؟!

یه ۵۰۰ ۶۰۰ تومنی دارم فقط یه تکه لباس بگیرم براش  یه کیک کوچک و بادکنک و اینا برا تولدش

مآ یه دو سال اول کیکو اینجور چیزا گرفتیم الانا تولد شدنی خودم موادکیک باشه درس میکنم نباشه هیچی ولی غذا و دسر خوب درس میکنم

همون یه گوشی ارزون قیمت بگیرید همون A1 یا A خورده ای تا بعدانا شد یدونه خوبشو بگیرین  شما ه ...

حالا فعلا پولش نیست همون ۳ تومنی هم بگیریم

شاغلم هست ولی بخدا اصلا این ۷ تومن ۸ تومن نمیدونی کجا میره 

قسط و خرج قراضه مون و خرج خونه و بعد شهر ما عروسی هست مثلا روز عروسیمون رسمه پول جمع کردیم بعد دیگه مثلا الان یکی ۵۰۰  بخاد باید مثلا ۵۰۰ هم توقع داره روش بدیم میشه یه تومن دوباره اون چندسال دیگه میاد ۵۰۰ مارو میده روشم میده 

همین عروسیا کمرمونو شکستن 

جشن خواهرزاده اقام هفته قبلی بود ۳ تومن میخواست ۲۵۰۰ هم روش دادیم ۵۵۰۰ 

دیگه هر هفته دو سه عروسی هست از ۵۰۰ تومن بگیر تا ۲ تومن ۳ تومن 

😔 

تولد پسرمم دی هست همسرم میگه باید ۲ تومن از حقوق اون ماه رو هم بدم برا پسرم کادو بخریم 

خودش به روی خودش نمیاره گوشی نداره 

ولی من دلم میسوزه بدون گوشی هست 

اخه کلی کار داره برنامه داره مربوط به شغلشه 

همه برنامه ها و همراه بانکاش و واتساپش رو رو گوشی من نصب کرده 

منم گوشیم سه سال پیش وقتی ازدواج کردیم خریدم j5سامسونگ هست قیمتی نداره 

وگرنه اگه گوشی قیمت بالایی بود یا ارزشی بود میفروختم دوتا ارزون قیمت میخریدم برا دوتامون 

خیلی ناراحتشم 🙁😔😔