2777
2789

نه عزیزم من اون کاربر نبودم 

تاپیکشو خوندم 

باباش براش گوشی خریده بود

حالا تولد شوهرش بود توقع داشت پدرشوهر اینا برا شوهرش بخرن که شکسته 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مآ یه دو سال اول کیکو اینجور چیزا گرفتیم الانا تولد شدنی خودم موادکیک باشه درس میکنم نباشه هیچی ولی ...

من همیشه تولد خودم  و همسرم و خونواده مون کیکو درست میکردم 

الانم موادشو دارم 

ولی بچه کوچک دارم سختمه 

باید دسر و شام و ژله و ایناهم درست کنم 

تزیینم کنم 

کارم سخته 

گفتم حداقل کیکو این دفعه بخرم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون اونو بگیرن خوبه بعدا پول دستشون اومد بهترشو میگیرن

کیا ؟

کسی برا ما نمیگیره باید خودمون بگیریم 

فکر کنم اشتباه گرفتین 

فکر میکنین اون کاربره هستم نه من اون نیستم عزیزم 

حالا فعلا پولش نیست همون ۳ تومنی هم بگیریم شاغلم هست ولی بخدا اصلا این ۷ تومن ۸ تومن نمیدونی کجا می ...

باز برا تو گوشی منj1 😅 اصلا دیگه تولید نمیشه الان بیچاره پسرم نه دهم دید نه جشن دندونی دید نه ختنه کسی اومد نه تولد یک سالگی دید الانم 14ماهشه خب برا خودت نوکیا بگیر گوشیه خودتو بدا به همسرت 

باز برا تو گوشی منj1 😅 اصلا دیگه تولید نمیشه الان بیچاره پسرم نه دهم دید نه جشن دندونی دید نه ختنه ...

بخدا بهش گفتم گفتم من لازم ندارم 

بیا گوشی منو بگیر دستت من برا زنگ و پیام میخام  میرم یه نوکیا ۴۰۰ ۵۰۰ میخرم 

ناراحت شد گفت واایی خاک تو سرم گوشیتم بگیرم میخایی مادرم بکشتم 

چون مامانش همیشه میگه اگه فاطمه رو اذیت کنی چیزی بهش بگی ناراحت بشع شیرمو حلالت نمیکنم 

گفت میخایی بگن طلاهاشو گرفت گوشیشم گرفت 

نه نمیخام اینجور گوشی فعلا رو گوشی تو برنامه هام هست تا بعد ببینیم خدا چی میخا 

تورو اوردم شهر غریب حداقل همین گوشیت هست با خونوادت تصویری میگیری یا راحت واتساپ چت میکنی عکس پسرمونو میفرستی 

دیگه اینم بگیرم از دستت تو شهر غریب 

اصلا قبول نکرد هرکار کردم 

آره خب خیلی بده توقع😅😅

اره ولی خب از یه طرفم حق داشتن برا بقیه میخریدن به اینا رسیده نخریدن 

حالا نخر همون غذای خوب بزار مرغ شکم پر باقالی پلو و...

حالا برا تولدش میریم شهر خودمون 

اول میرم با پولم لباسی چیزی میخرم براش بعد تزیینی 

بعد دیگه اگه بشه کیک کوچولو نشه 

یه ساعتی پسرمو میخوابونم یا میدم دست مامانم یه جوری کیک درست میکنم موادشو که دارم 

غذا هم خونواده مون پیتزایی هستن 🤣 

پیتزا درست میکنم 

همسرمم قورمه سبزی هم عاشقشه 😋

بخدا بهش گفتم گفتم من لازم ندارم  بیا گوشی منو بگیر دستت من برا زنگ و پیام میخام  میرم یه ...

خوش بحالت چه همسر خوبی داری باز خوبه با حرفاش دلداری میدهانشاءالله همیشه خوش سلامت باشین توکل به خدا کن بگو خدایا تا دو هفته دیگه یه مقداری حالا هر چقد خودت گفتی بگو مثلا ده تا بیست تا آیت الکرسی میخونم 

خواهش میکنم برای ما هم دعا کن تا عید امسال یه خونهایی بخریم عید بریم خونه خودمون 

منم برا شما دعا میکنم انشاءالله جور میشه

حالا برا تولدش میریم شهر خودمون  اول میرم با پولم لباسی چیزی میخرم براش بعد تزیینی  بعد ...

عالی میشه همینی که گفتی فقط تدارک زیاد نبین 

اگه همسرت عین همسر من شکمو باشه غذا خوب باشه حرف اولو میانه غذا مخصوصا قرمه و فسنجون 

خوش بحالت چه همسر خوبی داری باز خوبه با حرفاش دلداری میدهانشاءالله همیشه خوش سلامت باشین توکل به خدا ...

اره خیلی خوبه خدا حفظش کنه برام خیلی دوسش دارم 

الان اگه بگم لباس یا فلان چیو ندارم زیر زمینم بره پول پیدا میکنه 

خرج خونه و خوردنی هم میکنه اسباب بازی هم هفته ای دو هفته ای یه تکه کوچک میخره از سرکار میاره برا پسرمون 

ولی خب دیگه دستو دلبازه خرج میکنه حقوقو 

میگه دنیا دوروزه ادم باید سختی نبینه 

ولی خب دیگه یهو ۳ .۴ تومن بخاد پول گوشی یباری بده نداره 

میگه فقط مزاحم توام گوشیتو میگیرم کارام انجام میدم 

وگرنه طوری نی خدا میرسونه اینم عروسی ها تموم شن زمستون بشه 

دستم باز تر بشه نهایت تا چندماه دیگه گوشی میخرم 

ولی خب منم در جوابش میگم ان شالله که تا چند وقت دیگه میخریم خدا بزرگه 

ولی تو دلم ناراحتشم دلم میسوزه براش 🙁

ممنونم عزیزم ان شالله که جواب بده از همین امشب نیت میکنم 

ان شالله شما هم به زودی زود صاحب خونه بشی 😍🤲 

ممنونم دوست عزیز ان شالله 🌷🤲