2777
2789

به قول همسرم خدا کنه تنمون سالم باشه 

خدا کنه خودت و پسرمون مریض نشین خدای نکرده 🤲

خدا کنه آدم پول بابت دوا درمون نده بابت مریضی نده 🤲

خداکنه ادم درد نکشه ارامش و اسایش داشته باشه سلامت باشی 🤲🤩

پول گوشی و این چیزا هم جور میشه ک و ن لقشون چقدر ادم غصه ماله دنیا رو بخوره والا 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عالی میشه همینی که گفتی فقط تدارک زیاد نبین  اگه همسرت عین همسر من شکمو باشه غذا خوب باشه ح ...

اره همسر منم غذا بهش بچسبه دیگه حله 

زیاد اهل دسر و میوه و اینا نیست 

چاییش باشه و غذاش 🖐😂 

ژله هم دوس داره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیلی خوبه خدا حفظش کنه برام خیلی دوسش دارم  الان اگه بگم لباس یا فلان چیو ندارم زیر زمی ...

خواهش منم از شما ممنونم 

همسرتون دستو دلبازه یه زره دستتون باز شد خودتون روزی بیست تومن حتی ده هزار تومن کنار بزارین برا روز مبادا خدایی نکرده آدم یه اتفاقه بدی میفته معطل فقط بنجاه هزار تومن میشه اون روزا بدرد میخوره انشاءالله برا شماهم حل میشه حل شد یه خبری بدین 

به قول همسرم خدا کنه تنمون سالم باشه  خدا کنه خودت و پسرمون مریض نشین خدای نکرده 🤲 خدا کنه آ ...

آره همسر منم همینارو میگه فقط خدا سلامتی بده 

ولی فقط گیر ما خونس😭 این جور شه دیگه هیچی به غیر سلامتی نمیخوایم

خواهش منم از شما ممنونم  همسرتون دستو دلبازه یه زره دستتون باز شد خودتون روزی بیست تومن حتی ده ...

من همیشه ازش میگیرم پس انداز میکنم 

که خدایی نکرده یه وقت مریض شدیم حداقل پول دوتا دارو داشته باشیم 

خودش ماهی ۲۵۰ پولم میده فقط برا شارژ و اینترنت یا یه وقتایی از یه چی خوشم بیاد 

دیگه پول لباس و خوراک و وسیله خودش میده 

که من ۷۰. ۸۰  تومنی میره بابت اینترنت و شارژ دیگه بقیه شو نگه میدارم 

الانم ۶۰۰ تومنی دارم برا تولدش نگه داشتم 

چشم حتما خبرت میکنم  خدا از زبونت بشنوه ان شاله که اول  مشکلات بزرگ بقیه حل بشه بعد خدا نگاهی هم به ما بندازه 

همین باشه تولدش جوره😅

اره دیگه فقط فکرش میره تو غذا میشه تولدو قشنگ فرمالیته کرد 😂😂

آره همسر منم همینارو میگه فقط خدا سلامتی بده  ولی فقط گیر ما خونس😭 این جور شه دیگه هیچی به غی ...

ان شالله به حق فاطمه زهرا 

شما هم طعم صاحبخونه شدن رو بچشین به زودی 

من همیشه ازش میگیرم پس انداز میکنم  که خدایی نکرده یه وقت مریض شدیم حداقل پول دوتا دارو داشته ...

مشکل مشکله بزرگو کوچیک نداره خدا بخاد همههه مشکلا حل میشه 

جوره دلم افتاده جوره یه حس خوبی بهم میگه

مشکل مشکله بزرگو کوچیک نداره خدا بخاد همههه مشکلا حل میشه  جوره دلم افتاده جوره یه حس خوبی بهم ...

بله اول که همه مشکلات خدا بخاد حل میشه 

ولی مثلا گوشی خریدن ما مشکل بزرگی نیست حالا الان نشه چندماه دیگه ان شالله میخریم 

ولی خب مثلا خواهرشوهرم بچه نداره غصه شو میخورم ۸ ساله بچه دار نمیشه این مشکل بزرگیه خدا اینجور مشکلاتو صلاح بدونه حل کنه 

یا اونایی خدایی نکرده مریضی های سختی دارن خدا کمکشون کنه 

یا اونایی خیانت میبینن شرایط طلاقم ندارن بنده ها خدا خدا کمکشون کنه که تو همین سایت هر روز تاپیک میزنن 

یا کسی خونه نداره هر سال ازینور به اونور مستاجر هی وسیله هاش جابه جا میشکنن 

اینجور مشکلاتی از مردم حل بشه من راضی ترم 🤗🤩

ببخشید میشه بپرسم کجایی هستین ؟؟

انشالله همشون حل میشن ما تو فامیل دور داریم زنه بعد11سالبچهدارشدن

خدا بخاد همه چیز میشه با دوادرمون نشد دیگه ولکرده بودن یدفه خبر بارداریش رسید الانم نزدیکای زایمانشه 

از همدانم

انشالله همشون حل میشن ما تو فامیل دور داریم زنه بعد11سالبچهدارشدن

اون که بله ما خودمونم داریم دختر عمو مامانم بعد ۱۳ سال 

پسری اورد پسرش ۸ ماهه بود بعدی رو باردار شد باورشون نمیشد فکر میکردم دیگه باردار نمیشه