atefeh_bts مدیر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6307 عنوان یه متن خوب بدین😭 | مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 102 پست دومین ماهگرد من و رلمهچیکار کنم که خوشحال شه؟یه متن قشنگ میخوام که خوشش بیاد🤩خودم بلد نیستم که بنویسم😓 🤍. 1400/08/21 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6307 تو1مسابقه برنده شدم یکیش ازشانس بدم عروسک بود واقعی نبود😂😂😂😂😂 خدای من🤣🤣🤣 🤍.
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17856 کردهستین شما😍؟0؟ البته من کرمانج نیستم ولی شهرمون اکثریت کرمانجن اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 هر چن تا عکسی ک داری (دوتایی) مث کلیپ درستش کن ی اهنگ عاشقونه بزار روش اخرای کلیپ هم دو س تا عکس ا ... چه قشنگ 😍😍😍 برا سالگرد ازدواجم عملیش میکنم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عارفخان عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 390 😂😂😂😂🌹🌹 خیلی خندیدم خدا خیرت بده خاهش میکنم قابل نداشت شماره توبذار بیشترآشناشیم ایجورخواص نداره 😂😂😂😂😂😂😂
sad18 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 12096 چه قشنگ 😍😍😍 برا سالگرد ازدواجم عملیش میکنم اره حتما درس کن خیلی خوشمله😍😍 از خانوادم متنفرم :) 🖤Kurdistan
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6307 😂ایشون ی زن زشت خواستن از خدا منم میخوام دعاشون کنم برسن ب خواستشون😂😂 زنشم زشت باشه مجبورش میکنه براس وسایل آرایشی بگیره تا خودشو خوشگل کنه😂 🤍.
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6307 وای عالی ترین عشقه😍😂عشقتون پایدار جانم 😂😂😂😂 ممنون عزیزم😍 🤍.
atefeh_bts مدیر استارتر عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 6307 خدای توخدای منم هس پارتی بازی نکن😂😂😂😂 وای گمشو🤣 🤍.
عارفخان عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 390 البته من کرمانج نیستم ولی شهرمون اکثریت کرمانجن زنده باشی هموطن
رمدیووس عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3293 جانِ من، وجودِ من، عمرِ من، دین و دنیای من، همه کسِ من، بهونهی حال خوبم، شیشهی عمرم من کنارت خ ... برای فقط دوماه آشنایی زیاده روی نیس؟! مخالف شدید حضور آقایون در سایت
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17856 زنده باشی هموطن سلامت باشی اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عارفخان عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 390 وای گمشو🤣 بگفتی وای لعنتی وای بدجنس یاهمون وای خداای من خودت صدبهتربودتا بگی وای گمشو🙄🤔حیف ک هیچوق دسم بهت نمیرسه
رمدیووس عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3293 هشت ماه قبلش باهم دوست بودیم، الان دوماهه که رل زدیم😁 دقیقا چه فرقی داره این دو تا باهم؟!؟! مخالف شدید حضور آقایون در سایت
رمدیووس عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3293 یکی این مذکر های بی کاره خاله زنک رو جمع کنه از سایت زنونه مخالف شدید حضور آقایون در سایت