2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا دروغ میگن مگه میشه تو با کیفیت و تمرکز عالی اونم ۱۰ ساعت روزی بخونی بعد بشی ۳۵ هزار آره خی ...

❤❤❤امیدوارم کردی😘

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
واقعااااااا مرسیییی انرژییییببب😍😍😍😍😍🤗

باور کن خفن تر از این رشته نداریم

من خودم برق میخونم ولی عاشق مکانیکم❤

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
بزار بهت یه چیزو بگم خستگی و جا زدن معنی نداره برا کسی ک هدف داره کسی ک روزی ۱۶ ساعت میخونه البته م ...

اره منم خسته میشم ولی جا نمیزنم شده روزی بوده که خسته بودم نخوندم ولی از فرداش دوباره شروع کردم 

مرسی عزیزم❤ هرچی بشه ولش نمیکنم ولی این حرفا انرژی ادمو میگیره😕

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
اخ دقیقا من درسم تو مدرسه خوب بود ولی پارسال ول کردم کنکورو همه میگند اخ چرا قبول نشوه وفلانه اخه بگ ...

من هم سال اول هم سال دوم ول کردم😂

توروخدا تو دیگه امسال ول نکن من به شدتتتت پشیمونم هرچند گذشت دیگه...اما بین سال اول و سال دوم من خیلی فرق بود با اینکه تو جفتشون ول کردم اما لااقل سال دوم کیفیتم بهتر بود اون آخرا که وا دادم و کم میخوندم لااقل از قبلش یادم بود درسا رو نه مثل سال اول که هم نهایی داشتم هم کنکورمون تعویق خورده بود و کلا جا زدم....۹۹ خیلی کنکور بدی بود😑

ببین اونا نمیخوونن همش فیلم میبینن تست میزنن لغت کار میکنن یعنی از ۷ ساعت ببعد برنلمشون دگ سبکه ولی ...

یعنی بیشتر عمومی میخونند؟

من یه ساعت تهش ۱ونیم عمومی دارم ولی فیلم میبینم