2777
2789
نظری ندارم والا درباره این آدما😂🚶🏻

😂😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
نمی دونم والا 😕خودشون میگند خوندنمون مفیده ولی اخه مغزشون هنگ نمیکنه ؟! یکی بود میگفت ۸میخوابم ۴ بی ...

نه اگه خوب خونده بود زیر ده هزار میشد حتما .

من مثلا امروز سردرد داشتم به خودم استراحت دادم نخوندم 

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم خسته میشم ولی جا نمیزنم شده روزی بوده که خسته بودم نخوندم ولی از فرداش دوباره شروع کردم  ...

این حرفا باید انرژی کسیو بگیره ک اصلا نمیخونه ن تو ک ماشالا داری میخونی و باقدرت میری جلو 

بخداااااا اینا خیلی دروغ میگن هدفشونم اینه اعتماد ب نفس بقیرو بیارن پایبن تازه خیلیاشونم جا میزنن خسته میشن حداقل تو با عشق درس میخونیو هیچوخت قرار نیس جابزنیو خسته شی 

من هم سال اول هم سال دوم ول کردم😂 توروخدا تو دیگه امسال ول نکن من به شدتتتت پشیمونم هرچند گذشت دیگ ...

وااای چقدر منی 😂🤦🏼‍♀️ اره امسال دیگه سرم خورده به سنگ بخونم چون پارسال خیلی بهم فشار اومد 

واقعا کنکور۹۹ وبعداش۱۴۰۰ سخت بودند

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
انشالله موفق باشییی❤❤

ممنون به همچنین البته شما تو دانشگاه😜😍😂

نه اگه خوب خونده بود زیر ده هزار میشد حتما . من مثلا امروز سردرد داشتم به خودم استراحت دادم نخون ...

منم همینو میگم البته این دوستم ۵ماه اخر نخوند کلا

منم مریضم پری شدم افتادم تو جا😶

این حرفا باید انرژی کسیو بگیره ک اصلا نمیخونه ن تو ک ماشالا داری میخونی و باقدرت میری جلو  بخد ...

وااای مرسی گلم خیلی روحیه دادی بهم انشالله موفق باشی🤩❤❤❤

بعد کنکور قراره کنکوریا رو تگ کنیم شما وبچه های الانو وچند تا کنکوری دیگه  تگ میکنم میبینم خبر بگیریم چی شد موافقی؟

مرسییی عزیزم😂❤

❤😉

بله حتماااااا مننونم😍😍😍😍🤗

😘تاپیکت رو ذخیره کردم یادم بمونه😉

منم همینو میگم البته این دوستم ۵ماه اخر نخوند کلا منم مریضم پری شدم افتادم تو جا😶

گاهی به خودت استراحت بدهی اما فرداش در قدرت ادامه بده.

دیدی گفتم مهم ترین دوران نخونده 😵

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰