2777
2789
تجربی هستی؟ نگران نباش پیوستگیتو حفظ کن حتما ساعتتم برسونی به بالای ۱۰ یه رشته تاپ قبول میشی...کیف ...

بله تجربیم میدونی از لحاظ روحی مخصوصا چون سال دومه فشار رومه ولی سعی میکنم تایم هایی که میخونم با کیفیت باشه بالای ۱۰ ساعت فکر کنم بعد عید بتونم برسونم خوبه؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اعتماد به نفسم خیلی دومده پایین مخصوصا وقتی اینایی که۱۷ ساعت میخونند رو میبینم😐 نمی دونم چجوری ...

مطمئن باش باکیفیت و عمیق نخونده و تمرکز نداشته

بازدهی آدما یکسان نیست بخاطر این چیزا امیدتو از دست نده

اره اعتماد به نفسم خیلی دومده پایین مخصوصا وقتی اینایی که۱۷ ساعت میخونند رو میبینم😐 نمی دونم چجوری ...

خوب نخونده . خوندن الکی بدون تست زدن جواب نمی‌ده 

تیکر رسیدن به هدفم هست ،درسته من خسته میشم اما جا نمی‌زنم 🥰
مطمئن باش باکیفیت و عمیق نخونده و تمرکز نداشته بازدهی آدما یکسان نیست بخاطر این چیزا امیدتو از دست ...

مرسی😍❤

اخه با اعتماد به نفس  میگند ما تایممون مفید بوده وفلان 😕 ولی من این تایم که میخونم مفیده ولی خوب به نسبت حداقل باید بیارم رو۸ 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
بله تجربیم میدونی از لحاظ روحی مخصوصا چون سال دومه فشار رومه ولی سعی میکنم تایم هایی که میخونم با کی ...

آره سال دوم فشارا خیلی بیشتره چون همه متوقعن از آدم

اگه پایه ات اوکیه و درسا رو زود و به صورت مفید میبندی آره خوبه الان رو ۸ یا ۹ باش از عید به بعد تایمتو ببر بالای ۱۰...تایم طلایی بعد عیده خیلییی جمع بندی موثره

مرسی😍❤ اخه با اعتماد به نفس  میگند ما تایممون مفید بوده وفلان 😕 ولی من این تایم که میخونم مف ...

نه بابا دروغ میگن

مگه میشه تو با کیفیت و تمرکز عالی اونم ۱۰ ساعت روزی بخونی بعد بشی ۳۵ هزار

آره خیلی خوبه

خوب نخونده . خوندن الکی بدون تست زدن جواب نمی‌ده 

نمی دونم والا 😕خودشون میگند خوندنمون مفیده ولی اخه مغزشون هنگ نمیکنه ؟! یکی بود میگفت ۸میخوابم ۴ بیدارم 

بزار بهت یه چیزو بگم خستگی و جا زدن معنی نداره برا کسی ک هدف داره

کسی ک روزی ۱۶ ساعت میخونه البته مفییید یعنی هدف داره کم پیش میاد دگ جا بزنه 

بعد اصن ب اونا توجه نکن خیلیا چرتو پرت میگن دروغ میگن اعتماد ب نفس بقرو بیارن پایین یا خودشونو ببرن بالا،تو فقط راهو مسیر خودتو برو 

هیچی سخت نیس این بزرگترین دروغیه ک تا حالا شنیدم هیچی سخت نیس ☺

خیلیا ۱۶ ساعت میخونن موفق نمیشن 

این ساعت مطالعه اصلااااا اهمیت نداره این فق یه چیز تقریبیه یکی با ۵ ساعت قبول میشه یکی با ۷ ساعت یکی با ۱۷ ساعت

نمی دونم والا 😕خودشون میگند خوندنمون مفیده ولی اخه مغزشون هنگ نمیکنه ؟! یکی بود میگفت ۸میخوابم ۴ بی ...

ببین اونا نمیخوونن همش فیلم میبینن تست میزنن لغت کار میکنن یعنی از ۷ ساعت ببعد برنلمشون دگ سبکه ولی بازم میخونن

آره سال دوم فشارا خیلی بیشتره چون همه متوقعن از آدم اگه پایه ات اوکیه و درسا رو زود و به صورت مفید ...

اخ دقیقا من درسم تو مدرسه خوب بود ولی پارسال ول کردم کنکورو همه میگند اخ چرا قبول نشوه وفلانه اخه بگو چه فرقی برای شما داره😑  اره نمی خوام یه دفعه زیاد کنم که بعد عید ببرم شانس نداریم که😶🤦🏼‍♀️