2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره

سال دومت بود 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
اوهوم

منم امسال سال دومه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
خودم که میگم نه خیلی میترسم ☹

ببین رمز کنکور آرامشه یعنی تو روزی ۱۶ ساعتم بخونی ولی با استرسو ترس و انرژی منفی هیچجا قبول نمیشی 

ولی اگ روزی ۵ ساعت با ارامش اعتماد ب نفس بری جلو سرجلسم باارامش جواب بدی قبولی مطمینننن باش 

به خودت ایمان داشته باش

ببین رمز کنکور آرامشه یعنی تو روزی ۱۶ ساعتم بخونی ولی با استرسو ترس و انرژی منفی هیچجا قبول نمیشی&nb ...

اره اعتماد به نفسم خیلی دومده پایین مخصوصا وقتی اینایی که۱۷ ساعت میخونند رو میبینم😐 نمی دونم چجوری میکشند به نظرم تهش جامیزنند نه؟ چون دوست خودم پارسال۱۰ ساعت خوند ولی اخرش خسته شد ۳۵هزار شد کلا از لحاظ روحی سردرگمم

مهندسی مکانیک 

فوق العاده 😍

هرچی براش تلاش کنی می ارزه

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰