2777
2789
عنوان

خسته شدم

118 بازدید | 20 پست

تودوران عقدم دیگه دارم قاطمی میکنم..ارتباطم باشوهرم خوبه ولی ازوقتی نامزد کردم وبعدش عقد روزبه روز داره رابطم باخانوادم بد تر میشه‌‌‌...

مثلا من وهمسرم یه تصمیمی میگیریم بعد مامانم میگه نه باید فلان کار بشه..میشینم کلی باهاش صحبت میکنم بعد خواهرم که تقریبا۱۰سال ازم‌بزرگتره میاد اینجا میگه نه باید به حرف ما گوش کنی..من اینا روبه همسرم نمیگم چون خوبه..ولی دیگه خستم کردن اختیار هیچی روندارم..مثلا براش یه ماگ هدیه خریدم میان همشون دخالت که برای چی براش خریدی تو وظیفه نداری کادو بخری فقط اون باید بخره..اون تویه شرکت حسابداره حقوقش معمولی..هرچی برام هزینه میکنه اصلا انگار به چشمشون نمیاد ..گاهی بعضی روزا بهش،میگم نیا به بهانه های الکی چون سر اینکه ناهار یا شامی اینجا بخوره مثلا خواهر بزرگم ازاون سر شهر زنگ میزنه که وای چه خبرشه همش میاد..شیرازم وتصمیم‌گرفتیم بریم یکی ازشهرای اطراف کار شوهرم‌هم منتقل میشه حالا بازم دخالت که نه هرجا ما میگیم باید بیاین..نشستم سر سجادم دارم گریه میکنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:(

اخرش بهت خواهند گفت باید طلاق بگیری و مجبوری نیشی طلاق بگیری . این خط این نشون .

تا مشتقل نتونستید برلی زندگیتون تصمیم بگیرید ازدواج نکنید .‌چه مرد چه زن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
:( اخرش بهت خواهند گفت باید طلاق بگیری و مجبوری نیشی طلاق بگیری . این خط این نشون . تا مشتقل ...

من اخرشم طبق تصمیم خودم وهمسرم میرم جلو ولی تا بخوام عملیش کنم کلی باید سختی بکشم

اگه شرایطشو داری زودتر عروسی کن. وسعی کن تخت تاثیرشون قرارنگیری ک زندگیت ازهم بپاشه

ولی اصلا و ابدا کوچیکتربن ایرادی ازشون پیش شوهرت نگو. هرچقدرم خوب باشه بعد ی زمانی ب رخت میکشه

🦋✨

سعی کن چیزی بهشون نگی واصلا اینارا ب شوهرت نگو این روزام میگذره ایشالا میری خونه خودت اروم میشی

الان بازم مامانم باهام قهره..تحمل قهرش روندارم..

میادمثلا در رومحکم میبنده ومیره وازاینکارا..خوب اخه چرا؟

یعنی مامانم راضی میشه من سراینکه حرفش روگوش کنم با شوهرم که اینقدر خوبه بحثم بشه؟

من اخرشم طبق تصمیم خودم وهمسرم میرم جلو ولی تا بخوام عملیش کنم کلی باید سختی بکشم

یه کلمه به خانوادت بگو میخواهید قهر کنی  میخواهید قهر نکنید . من اودم تصمیم میگیرم چیکار کنم 

جدی گفتم بهت با هر سختی عملیش کنی . یه روز طلاقت رو خواهند گرفت . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
یه کلمه به خانوادت بگو میخواهید قهر کنی  میخواهید قهر نکنید . من اودم تصمیم میگیرم چیکار کنم&nb ...

نمیشه عزیزم...مامانم یهو تصمیمای عجیب میگیره..وعادت داره بقیه روباخبر میکنه..

الان بازم مامانم باهام قهره..تحمل قهرش روندارم.. میادمثلا در رومحکم میبنده ومیره وازاینکارا..خوب اخ ...

بهشون بگو چشم وولی زیر زیرکی کارخودتا بکن

اونام از دلسوزی و با ذهن واخلاق خودشون میسنجن

ازبدی نیست

دلسوزتن ولی راهشون اشتباهه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز