بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم الان یکسال و چندماه ولی نرفتم سراغ این روش ها من فعلا رفتم طب سنتی چون تحت درمان داروهای هورمونی بودم اعصابم ضعیف شده بود الان دنبال ارامش هستم .یمقدار به فکر روحیت باش نا امیدی و دلمردگی اذیتت میکنه. و اینکه ای وی اف بهتر از ای یو ای
به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
اخه دکتر گفته بود ۱۴ روز بگذره میتونی تست بدی واقعا نمیشه بی خیال بود فکرت همش میره سمتش
برا من ۴ - ۵ روز دیگه میشه ۲هفته☹☹
ولی خیلی سر آی یو آی اذیت شدم😣😣
اشتباه کردم از اول باید میرفتم ای وی اف😓😓
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
اخه دکتر گفته بود ۱۴ روز بگذره میتونی تست بدی واقعا نمیشه بی خیال بود فکرت همش میره سمتش
میدونم چی میگی دیدم اطرافم که میگم طرف ۴سال درگیربوده بعدخسته شده بودگف به درک باورکن بعد۳ماه طبیعی باردارشد کسی بودکه بدون ای وی اف امکان بارداری نداشت