2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 54 پست
منم الان یکسال و چندماه ولی نرفتم سراغ این روش ها من فعلا رفتم طب سنتی چون تحت درمان داروهای هورمونی ...

شما مشکلتون چی بود؟

هرماه کلی امپول و قرص.واقعا ادم خسته میشه و از نظر روحی داغون

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖
شما مشکلتون چی بود؟ هرماه کلی امپول و قرص.واقعا ادم خسته میشه و از نظر روحی داغون

تنبلی تخمدان دارم.من خیلی حالم بد بود خودمو نجات دادم الان رفتم سراغ درس،و طب سنتی و وزنمو کاهش دادم حداقل میخوام دو سه ماهی به بدنم با طب سنتی استراحت بدم چون از بس امپول و...مصرف کرده بودم بدن خودم داغون بود بچه به مادر سالم و شاد احتیاج داره نه مادری که در اثر انواع داروها جسم و روحش داغون هست

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم چی میگی دیدم اطرافم که میگم طرف ۴سال درگیربوده بعدخسته شده بودگف به درک باورکن بعد۳ماه طبیعی ...

اره منم دیدم

حالا میخوام این ماه دیگه بهش فکر نکنم.دکترم نمیرم این ماه

البته اینا همه بهانست.تا اون بالایی نخواد هیچ اتفاقی نمیفته

شما چندساله عروسی کردی

چهار ساله.ولی دو سال اولو جلوگیری کرده بودم 

فکر نمیکردم مشکلی داشته باشم وگرنه از همون اول واسه بارداری اقدام میکردم

چهار ساله.ولی دو سال اولو جلوگیری کرده بودم  فکر نمیکردم مشکلی داشته باشم وگرنه از همون اول وا ...

منم دقیقا مثل تو چهارسال هست

توکلت به خدا باشه.

به لطف خدا عیدیمو از دست باب الحوائج حضرت عباس و امام حسین میگیرم. ان شالله تو سال جدید من مادر شدم.من منتظر نگاهتم آقا جان.....
اره منم دیدم حالا میخوام این ماه دیگه بهش فکر نکنم.دکترم نمیرم این ماه البته اینا همه بهانست.تا او ...

اگرمشکل جسمی داری بروچکاپ وبه فکرسلامتیت باش حتما اماانقدرحساس نشو برای خودت میگم💚ان شالله هرچی به صلاحته برات رقم بخوره💚

منم دقیقا مثل تو چهارسال هست توکلت به خدا باشه.

پناه بر خدا.حتما فعلا به صلاحمون نیست که مادر بشیم😢

پناه بر خدا.حتما فعلا به صلاحمون نیست که مادر بشیم😢

ان شالله بزودی خبر بارداری بهم میدیم

اگرمشکل جسمی داری بروچکاپ وبه فکرسلامتیت باش حتما اماانقدرحساس نشو برای خودت میگم💚ان شالله هرچی به ...

ممنونم عزیزم

همچنین برای شما💖💖💖

ببین من درست بعد یک سال دارو و قرص و هزار کوفت و زهرمار باردار شده بودم اونم تو ده هفته سقط شد الان دو ماه و نیمه سقط کردم دیگه واقعا سر شدم خستم خسته تا خدا نخواد نمیشه من ب زور بچمو از خدا خواستم خدا هم نخواست بمونه منم دیگه بریدم

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
ان شالله بزودی خبر بارداری بهم میدیم

اایشالا.من همیشه واسه همه منتظرا دعا میکنم که خدا دامن همه رو سبز کنه❤