2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 54 پست
موهام جدیدا خیلی میریزه جلوی سرم خیلی کم و بی جون شده.موهای زائدم تا دلت بخواد در میاد.ولی جوش نمیزن ...

منم مثل تو ریزش خیلی زیاد دارم موی زائد و اما صورتم گاهی خیلی جوش میزنه این ماهم ۴۰خورده ای روز گذشته هنوز پریود نشدم واکسنم زدم این ماه میگن واکسن هم باعث میشه دیر تر پریود بشی اما درکل تنبلی دارم که داروهاشم میخورم یبوست خیلی اذیتم میکنه 😭😭هموردئیدو شقاق عمل کردم

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

کلی عوارض مزخرف داره البته هستن خیلیا که لاغر لاغرن ولی بازم تنبلی دارن

ای خدا چه غلطی کنم عین خر تو گل گیر کردم 😭

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل تو ریزش خیلی زیاد دارم موی زائد و اما صورتم گاهی خیلی جوش میزنه این ماهم ۴۰خورده ای روز گذشت ...

منم دهم این ماه واکسن زدم.تنبلی همیشه با ادم هست از بین نمیره.فقط میشه با قرص و آمپول کمی کنترلش کرد

👨‍👩‍👧خدایا ممنونم ازت که منم لایق مادر شدن دونستی💖

خانما پس چرا دکترم ب من دارو نداد گفت خوبه فولیکولام خیلی ریزه بعد دید میگم دارو گف برو بعد4ماه بیا نگران نباش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
خانما پس چرا دکترم ب من دارو نداد گفت خوبه فولیکولام خیلی ریزه بعد دید میگم دارو گف برو بعد4ماه بیا ...

باید اندازه فولیکولات از ۱۶ بیشتر باشه

اگه مشکل تنبلی نداری فکر نکنم به دارو نیاز داشته باشی عزیزم

باید اندازه فولیکولات از ۱۶ بیشتر باشه اگه مشکل تنبلی نداری فکر نکنم به دارو نیاز داشته باشی عزیزم

فقط گف فولیکولات ریزن ولی من موی زاید دارم وچاق شدم و نامنظمه پریودیم بچه اولمو راحت باردار شدم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
فقط گف فولیکولات ریزن ولی من موی زاید دارم وچاق شدم و نامنظمه پریودیم بچه اولمو راحت باردار شدم

تو سونو مشخص میشه که تنبلی تخمدان داری یا نه

تو سونو مشخص میشه که تنبلی تخمدان داری یا نه

گف تخمک فعال داری نگران نباش