2777
2789
عنوان

حجامت ساقین برا تنبلی تخمدان🙃🩸

13327 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من مشکل پلی کیستیک دارم و حدود دوساله بعد ازدواج پریودام نامنظم شدن و با وجود اقدام باردار نشدم...

دکتر طب سنتی برام حجامت ساقین توصیه کرد و گفت چون طبعت سرده فقط یکبار انجام بده

امروز میخوام برم....

دوستان کسی بوده نتیجه گرفته باشه؟ اثر داره؟

از دکتر و درمان خسته شدم...

کسایی ک تجربه دارن قبل و بعدش چی بخورم و چه چیزایی رعایت کنم؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

کسی بوده با حجامت نامنظمی پریودش درمان شه

بی نظمیش خیییییلللیییی بده همش هم آدم توهم بارداری میزنه😔

مخصوصا ک من فقط عقب میندازم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه شو ندارم  ولی پیاز درمانی خیلی خوبه تو نت در موردش سرچ کن

ممنون عزیزم...آخه تو دوره مصرف دارو شیمیایی هستم میگن نباید پیاز درمانی با اون همزمان انجام بدی...

داروم تموم شد اگ‌ نتیجه ندیدم انجام میدم ان شاءلله

ولی حجامتو میخوام برم چون حس میکنم خونم غلیظه...

من تجربه شو ندارم  ولی پیاز درمانی خیلی خوبه تو نت در موردش سرچ کن

شما خودت نتیجه گرفتی؟ از پیاز درمانی منظورمه

آره میگن برا غلظت خون خوبه انشالله با همین داروها همین دوره نتیجه میگیری

ممنون عزیز دلمم😍😘

آره عزیزم البته ۳ ماه قبلش کپسول موتا برای تنبلی تخمدان استفاده کرده بودم

آها ممنون

چی هست موتا؟ گیاهیه یا شیمیایی؟

نه عزیزم گیاهیه دکتر برام نوشت گفت تخمدانا رو فعال میکنه

ممنونم ببخشید خیلی سوال ازت پرسیدم