2777
2789
عنوان

حجامت ساقین برا تنبلی تخمدان🙃🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 13329 بازدید | 38 پست
عزیزم من نتونستم لینکشو بزارم این متن رو تو گوگل سرچ کن برو تو این تاپیک خیلی خوبه

ممنون😍🥰

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حجامت خوبه منم انجام دادم ولی اصل درمان تنبلی تخمدان اصلاح سبک زندگی است من از وقتی شروع کردم پریودم ...

میشه بیشتر تو ضیح بدی

من خوراکمم خیلی رعایت میکنم

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
میشه بیشتر تو ضیح بدی من خوراکمم خیلی رعایت میکنم

بله عزیزم . ببین من تنبلی تخمدان داشتم . متاسفانه شدید بود جوری که بدون دارو خودم پریود نمی شدم. یک بار تو اینستا چرخ میزدم پیج خانم تاجیک را پیدا کردم قبلا هم خیلی ها گفته بودند با این پیچ نتیجه گرفتند ولی من می گفتم چرته.تا اینکه فالوشون کردم و لایوهایی که برای تنبلی تخمدان گذاشته بودند دیدم و انجام دادم . ایشون توصیهبه اصلاح سبک زندگی می کنند.  اولین و مهم ترین قدم در تنظیم هورمون ها و رفع تنبلی تخمدان خواب هست. یعنی قبل ۱۱ شبخواب باشی و صبح قبل از ۸ بیدار بشی

دوم اینکه قبل ۹ شب و قبل از ۹ صبح شام و صبحانه تو خورده باشی . سوم تماااام مواد شکری را حذف کنی و به جاش از عسل طبیعی و خرما و کلا شیرینی های طبیعی استفاده کنی . چهارم هر چیزی که مداد نگهدارنده و صنعتی داره را حذف کنید پنجم ورزش مستمر داشته باشید. 

این ها خلاصه کارهایی که گفتند بود ولی برای بهتر فهمیدن و دیدن جزئیات بیشتر باید خودتون برید پیج شون رو فالو کنید و نگاه کنید . آدرس پیج  هم اینه :bardari. ir

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بله عزیزم . ببین من تنبلی تخمدان داشتم . متاسفانه شدید بود جوری که بدون دارو خودم پریود نمی شدم. یک ...

ممنون عزیز دلم از تو ضیحاتی ک دادی🌺🌺🌺

سلام. یکی منو لایک کنه. ممنون

ببخشید چون برام سواله میپرسم لایک تو نی نی سایت چه فایده یا تا ثیری داره ک همه دوست دارن لایک شن؟🤔

عزیزم من با انجام حجامت ساقین باردار شدم بعد ۶سال

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداروشکر

چقد امیدوارم کردی

عزیزم من با انجام حجامت ساقین باردار شدم بعد ۶سال

ان شاءلله ک مبارکت باشه خییییلی خوشحال شدم این انتظار خیلی سخته...‌

خدابرات حفظش کنه

ان شاءلله ک مبارکت باشه خییییلی خوشحال شدم این انتظار خیلی سخته...‌ خدابرات حفظش کنه

قربونت عزیزم انشاالله برای توهم جواب بده

منم به زودی مامان میشم مطئنم یه بچه خوشگل و سالم وصالح شبیه ومنو باباش  
عزيزم شما حجامت انجام دادي ؟؟

بله عزیزم

اول حجامت ساقین انجام دادم ماه بعدش حجامت ساکرال

و ماه بعدش باردار شدم

البته از دارو کمک باروری کلومیفن هم استفاده کردم اون ماهی ک باردار شدم

بله عزیزم اول حجامت ساقین انجام دادم ماه بعدش حجامت ساکرال و ماه بعدش باردار شدم البته از دارو کم ...

ممنونم مهربان به سلامتي 

منم ساقين انجام دادم اما سانترال نه 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍