2777
2789
عنوان

نمونه دولتی لطفا بیاد

106 بازدید | 11 پست

سلام دوستان اینجا کسی هست که خودش یا اشناهاش امسال یا پارسال نمونه دولتی قبول شده باشن؟ 

برای دبیرستان؟ 

اگه اره نهم چه کتابایی خوندن چه کلاسهایی رفتن و..؟ 

نه کتاب مهمه نه کلاس پشتکار پشتکار پشتکار 

بعدشم یه کتاب تست داشته باشی همونو مفهمومی بخونی دیگه نیاز نیست دور و بر خودتو بکنی پر کتاب بنا به تجربه خودم که اشتباه کردم

💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من خودم نمونه دولتی خوندم

هیچ کلاسی نرفتم فقط کتابای مدرسه رو خوب خوندم در آخر ی کتاب تستی iqداشتم با خیلی سبز ریاضی که صرفا با سوالات تستی آشنا بشم

که ی وقت منفی نزنم

من قبول شدم الان تو نمونه دولتی میخونم سوالاتونو‌ بپرسین کمکم کنم عزیزم

شما چه کتابایی خوندی فقط کتابای خودتو خوندی یا کتاب گرفتی؟ 

کلاس رفتی؟ 

سوالاتش چطوره؟ 

میگن خیلی سخت نیست درسته؟ 

معدلت امتحان چقدر باشه تجربی قبول میشی؟ 

شما چه کتابایی خوندی فقط کتابای خودتو خوندی یا کتاب گرفتی؟  کلاس رفتی؟  سوالاتش چطوره؟&n ...

گلم کتاب خب همون کتابای خودت کافیه تیز هوشان نیاز به کتابای بیشتر داره نمونه دولتی نه ولی خیلی سبز خیلی خوبه اگه تونستی میتونی خیلی سبز تهیه کنین ولی آی کیو اصلا نخر لون کتاب تیزهوشانه کلا اونو میبینی تمرکزت خراب میشه

کلاسم نرفتم

سوالاتش همون سوالات کتابه حالا یه درجه بالاتر انگار همون سوالاتو یکم پیچیده میکنن

آره عزیزم آسونه

معدل که برای شرکت در امتحان باید معدلت ۱۹ یا بالاتر باشه تو امتحانم من حالا انسانیه رشتم ولش میگن تجربی باید از صد بالای ۷۰ بزنی البته بستگی به رغیباتم داره

گلم کتاب خب همون کتابای خودت کافیه تیز هوشان نیاز به کتابای بیشتر داره نمونه دولتی نه ولی خیلی سبز خ ...

ممنون  عزیزم

الان میگن امتحان نمونه دولتی و تیزهوشان یکی شده موندم چیکار کنم 

ممنون  عزیزم الان میگن امتحان نمونه دولتی و تیزهوشان یکی شده موندم چیکار کنم

نه گلم همش دروغه من همین دوسال قبل دادم تیزهوسان خیلی متقاوت تره شما قشنگ بخون برو امتحانتو بده