2777
2789
عنوان

صحبت مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز خانمه تماس گرفت

اول یه توضیحی بدم درباره ارتباط بااین خانمه،کلا مامانم مثلا قبل ازدواجش بااین خانمه دوست بود،بعد از ازدواج کلا هرکی رفت سراغ زندگی خودش،خیلی وقته،بعد امروز زنگ‌زد،نه تنهاتسلیت نگفت  بلکه یه مورد معرفی کرد،تازه حتی نمیدونست من چندسالمه،از مامانم میپرسید ک چندسالشه دخترت،یه پسر دیپلمه با شغل راننده تاکسی آژانس به عنوان شغل اصلی،بعد من دارم فوق لیسانس مهندسی میگیرم،از لحاظ فرهنگی هم متفاوتیم،کلا تفاوت داشتیم

خیلی ناراحت شدم واقعا،بیاید دلداریم بدید🥺

امروز خانمه تماس گرفت اول یه توضیحی بدم درباره ارتباط بااین خانمه،کلا مامانم مثلا قبل ازدواجش بااین ...

خب مامانت چی گفت؟

هیچکس نفهمید چقدر ساکت شدم هیچکس نفهمید پشت خنده هام چی قایم بود هیچکس نفهمید شب هارو چطور صبح کردم هیچکس نفهمید چقدر خودمو گم کردم هیچکس نفهمید بارها بریدم و چیزی نگفتم هیچکس نفهمید چندبار خواستم برم و نتونستم هیچکس نفهمید از همه فاصله گرفتم هیچکس نفهمید چقدر آروم توی خودم ویران شدم هیچکس نفهمید و منم دیگه توضیحی ندادم️

خب مامانت چی گفت؟

مامانمم گفت دخترم درس میخونه نمیتونم بهت قول بدم ولی مشورت میکنم بعدا جواب میدم،روش نگرفت زود ردش کنه

مردم چی پیش خودشون فکر میکنن واقعا

وا خب بعدش چی گف مامانت بهش گفت دخترم مهندسه ؟

مامانمم گفت دخترم درس میخونه نمیتونم بهت قول بدم ولی مشورت میکنم بعدا جواب میدم،روش نگرفت زود ردش کنه

مامانمم گفت دخترم درس میخونه نمیتونم بهت قول بدم ولی مشورت میکنم بعدا جواب میدم،روش نگرفت زود ردش کن ...

زیاد جدی نگیر مورد مهمی هم نبوده حالا ول کن بعضی ها یه خورده بی فکرن

هیچکس نفهمید چقدر ساکت شدم هیچکس نفهمید پشت خنده هام چی قایم بود هیچکس نفهمید شب هارو چطور صبح کردم هیچکس نفهمید چقدر خودمو گم کردم هیچکس نفهمید بارها بریدم و چیزی نگفتم هیچکس نفهمید چندبار خواستم برم و نتونستم هیچکس نفهمید از همه فاصله گرفتم هیچکس نفهمید چقدر آروم توی خودم ویران شدم هیچکس نفهمید و منم دیگه توضیحی ندادم️