2777
2789
عنوان

صحبت مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر مجرد داشته باشه احتمال همه چی هست شاید بخواد بیاد خونتون 

راهش دوره،دوسه ساعت فاصله داره،یدونه داشت ک زنش داده،منم تاحالا ندیده واقعا،بخاطرهمین‌مشکوک شدم ک چرا الان یادش افتاده شماره مامانمو بگیره

سلام خواهری  راستش ب نظر منم قصدشون سرسلامتی دادن و تسلیت گفتنه

سلام عزیزم ممنون که نظر دادی

ایشالا که همین باشه

من میگم نکنه شماره رو گرفته یه ماه دیگه زنگ بزنه،میدونی چی میگم؟

سلام عزیزم ممنون که نظر دادی ایشالا که همین باشه من میگم نکنه شماره رو گرفته یه ماه دیگه زنگ بزنه، ...

فدات 

میگیرم چ میگی 

آخ شما رو دیدن از قبل،میشناسن؟

احتمالش هس ولی ضعیفه این احتمال ب نظرم 

الهی بهترینا براتون رقم بخوره❤

زندگی جاریست. .  
فدات  میگیرم چ میگی  آخ شما رو دیدن از قبل،میشناسن؟ احتمالش هس ولی ضعیفه این احتمال ب ن ...

اصلا تاحالا یکبارهم منو ندیدن،منم نمیدونم چه شکلی هستن اصلا

توروخدا واسم دعاکن خواستگاری نباشه آخه من قصدشو ندارم و فقط با خانواده روبرو میشم 

ببین شاید میخواد زنگ بزنه همدردی کنه با مادرت چون میگی ک دوست بچگیاشه پس میتونه احتمال این باشه..بعددد واس خواستگاریم احتمالش هست حالا ی تحقیق کن ببین اصن پسر مجرد داره یا ن😂

عزیزم شاید بخواد به بهانه ی تسلیت شما رو ببینه چون باید میرفت خونه ی خالت اول، البته اینم ممکنه با مامانت بخکاد بره خونه خاله ت

درکل شما خیلی عادی برخورد کن هرچی پیش اومد 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕