2777
2789
عنوان

صحبت مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 61 پست
خب میگم شوهرخالم رحمت خدارفته،چرا فقط شماره مامانمو خواسته،شماره خالمو بگیره ک بهتره

چون دوست مامانته دوست خالت که نیست

با مامانت راحته شاید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میخواد تسلیت بگه خواستگاری کجا بوده تو این شرایط. یه درصدم احتمال بدی خواستگار باشه نباید قبول کنی ...

منم میگم اگر بخواد خواستگاری کنه خیلی بیشعوره

اصلا ببین حدودا ۱۸ساله ارتباطی ندارن قهرنیستن،ولی همو نمیبینن 

نمیدونم ولی هر چیه خواستگاری نیست

چون خودت میگی نه تورو دیده نه چیزی

بعدشم تازه عزادار هستین طرف نمیاد که از خانواده ای که تازه عزادار شدن خواستگاری کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نمیدونم ولی هر چیه خواستگاری نیست چون خودت میگی نه تورو دیده نه چیزی بعدشم تازه عزادار هستین طرف ن ...

منم همین حسو دارم عزیزم واسم دعاکن خواستگاری نباشه توروخدا

بخدا بدجور گرفتارم

ینی احتمال خواستگاری نمیدی درسته؟

فکر نمیکنم تو این موقعیت بخوان خاستگاری کنن

هیچکس نفهمید چقدر ساکت شدم هیچکس نفهمید پشت خنده هام چی قایم بود هیچکس نفهمید شب هارو چطور صبح کردم هیچکس نفهمید چقدر خودمو گم کردم هیچکس نفهمید بارها بریدم و چیزی نگفتم هیچکس نفهمید چندبار خواستم برم و نتونستم هیچکس نفهمید از همه فاصله گرفتم هیچکس نفهمید چقدر آروم توی خودم ویران شدم هیچکس نفهمید و منم دیگه توضیحی ندادم️