2777
2789

با اجازه استارتر 

خانوما یه کیت تخمک گذاری خوب و دقیق بهم معرفی کنید ممنون

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت تشکیل بشه بعدش شرایطش بشه انتقال میدن نشه هم فریز میکنن 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
جدییی؟؟ یعنی من میتونم ۶ماه صبر کنم؟؟ 

اره اما باید فریز کنی دیگه  باید به دکترت یا مرکزی که میرفتی بگی فریز کنن براتون هزینه فریز بدی اما من دکترم  گفت جنین گرم انتقال بده چرا حالا6 ماه دیگه

درد داشت تخمک کشی و انتقال؟ بعداز تخمک کشی و انتقال باید استراحت کرد؟بچه جاش سفته؟ 

اره تخمک کشی درد داره زیر دلت درد پریودی داری یه کم شدیدتر من بعد انتقالم 3 روز استراحت مطلق بودم بقیش استراحت نسبی درد انتقالم که فقط در حد درد معاینه است اره بچه جاش سفته الکی نیست فکر کنی با سرفه بپره بیرون

اره اما باید فریز کنی دیگه  باید به دکترت یا مرکزی که میرفتی بگی فریز کنن براتون هزینه فریز بدی ...

سر کار میرم

معلمم

میخوام خرداد انجام بدم که دیگه نرم سر کار

اخه میگن دو‌ هفته استراحت باید داشته باشم

بعدشم که نمیدونم شاید یهو استراحت خوردم😔😔😔

امسال اشتباه کردم رفتم سر کار

جدییی؟؟ یعنی من میتونم ۶ماه صبر کنم؟؟ 

هر وقت بخوایی جنینت فریز میمونه 

من الان تو دوسال دوبار انتقال. دادم

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
هر وقت بخوایی جنینت فریز میمونه  من الان تو دوسال دوبار انتقال. دادم

جدیییی

برای جنین اشکالی نداره؟؟

اگه اینجوری باشه عالیههه

من از خرداد دیگه سر کار نمیرم بدون استرس استراحت میکنم