2777
2789
من هنوز که هنوزم تو استراحتم الان مگه کلاس ها آنلاین نشده خوب تو خونه ای دیگه انجام بده کی عمل پانکچ ...

نه بابا

الان نیمه حضوری هستیم

از اول اذر کلا حضوری میشیم😔😔😔

جدیییی برای جنین اشکالی نداره؟؟ اگه اینجوری باشه عالیههه من از خرداد دیگه سر کار نمیرم بدون استرس ...

جنین فریز باشه هر چی بیشتر تازه بهترم هست

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تخمک کشی درد داره زیر دلت درد پریودی داری یه کم شدیدتر من بعد انتقالم 3 روز استراحت مطلق بودم بق ...

عزیزم پلی کیستیکم  پریودام دیر به دیر و گاهی نمیشم بچه اولمو قرص و آمپول زدم شانسی یه تخمک آزاد شد و گرنه کلی فولیکول ریز داشتم الان گفتم خودمو بازی ندم مستقیم برم ای وی اف چون پسر میخوام بچه اولم دختر حالا ۷مله بود پریود نشدم رفتم دکتر امپول پروزسترون دوتا داد زدم الان ۱۳ روزه میگدره ولی ۳روز پیش یه کم درد پریود داشتم و پریود نشدم خیلی عصر میخورم چون همیشه با آمپول پریود میشدم چرا ایندفعه با آمپول پریود نشدم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😢😭😢😭😢😭😢😭😭😭😭😭

عزیزم پلی کیستیکم  پریودام دیر به دیر و گاهی نمیشم بچه اولمو قرص و آمپول زدم شانسی یه تخمک آزاد ...

خوب دکترت سونو نکردت سونو واژینال شاید کیست داری یا مشکل هورمونی مشکل تیرویید زیر نظر دکتر هستی

خوب دکترت سونو نکردت سونو واژینال شاید کیست داری یا مشکل هورمونی مشکل تیرویید زیر نظر دکتر هستی

سونو ۳ماه پیش دادم پلی کیستیک هستم  و قبلا هم بودم که ولی با آمپول میشدم  یعنی چه اتفاقی افتاده که پریودم نمیشم حتی با آمپول گریم گرفته خواستم برم ای وی اف  

حالا که خواستم برم آی وی اف و همه چیزم مهیا شده و شوهرمم قبول کرده  حالا پریود نمیشم 

حالا که خواستم برم آی وی اف و همه چیزم مهیا شده و شوهرمم قبول کرده  حالا پریود نمیشم

شربت زعفران غلیظ بخور طناب بزن تو خونه استرس داشتن خودش باعث میشه پریود نشی فعالیتت رو زیاد کن