2777
2789
عنوان

روز هفتم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 23544 بازدید | 130 پست

این تاپیک چقدر حس خوبی داشت🥹منم امروز روز هفتم انتقالمه دعا کنین مثبت شم منم مثل شماها اصلا امید ندارم

درسته خیلی وقته این تاپیکو زدین ولی مطمئنم خیلیا مثل من همش سرچ میزنن و تاپیکای مختلفو میخونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من امروز روز هفتم انتقالمه سرچ کردم تاپیک زیبای شما رو دیدم و خوندم 

من هی سعی کردم تو این چندروزه که انتقال دادم به علائم کاری نداشته باشم ولی علائم با من کار دارن😂

روز دوم و سوم خیلی دل درد و پا درد داشتم لگن و کشاله رونم درد میکردن
شب سوم یه لرز شدیییید کردم تا صبح و روز بعد فک کنم،دقیق نمیدونم، دو تا لکه خییییلی خیلی کوچولو تو لباس زیرم دیدم که انقدر ریز بودن شک کردم لکه یا نه پاهام بعضی وقتا یخ میکنه

بعد از اون تموم دردام ناپدید شد دیگه هیچ علائمی ندارم تااامروز که روز هفتمه
فقط سینه درد دارم که انتقال قبلمم سینه دردام به خاطر پروژسترونا بود

ان شاءالله اینبار مثبت بشم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

فقط ماهایی که انتظار کشیدیم حال هم رو درک میکنیم! میدونی من چقدر تو اون سالن مرکز رویا نشستم ، دفعه ...

کاش منم چند سال پیش پیام گذاشتم جوابمو می‌دادین

ولی ندادین

من انتقال دادم رو هفتممه دقیقا سال هزار و چهارصد هم روز هفتمم کامنت گذاشتم زیر دستتون

برام دعا کنید

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

منم روز هفتممه برام جالب بود که این تایپیک از سال ۱۴۰۰ بوده تا الان و اکثرا خبرای خوبی گذاشتن و پر از انرژی مثبت بود 

منم پاهام سرده گه گاهی تهوع و درد پریودی دارم دوروزیم هست پهلوهام و پشت لگنم درد میکنه که فک کنم واسه امپولاست

به شدت سرما خوردم زیاد امیدی ندارم  به مثبت شدن ولی امیدوارم  این تایپیک برای منم خوب باشه و منم خبر مثبت شدنمو داخل این تایپیک بزارم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم روز هفتممه برام جالب بود که این تایپیک از سال ۱۴۰۰ بوده تا الان و اکثرا خبرای خوبی گذاشتن و پر ا ...

کسی تو تایپیک نیست ولی میخوام اینو بنویسم برای کسایی که مثل من میان و این تایپیکو میبینن از منم بلاخره مثبت شد امیدتون رو از دست ندید بلاخره امپولا و دردایی که کشیدید جواب میده  و وقتی جواب داد شما هم زیر تایپیک پیام بزارید که بقیه هم  انگیزه بگیرن  من وقتی این تایپیکو دیدم خیلی انرژی گرفتم 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی تو تایپیک نیست ولی میخوام اینو بنویسم برای کسایی که مثل من میان و این تایپیکو میبینن از منم بلاخ ...

خداروشکر که مثبت شدین ، فقط ارامش داشته باش که این از همه چیز مهم تره ، مادرشدن یه راه طولانیه که بایدبراش خستگی ناپذیز باشی و آروم

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
کاش منم چند سال پیش پیام گذاشتم جوابمو می‌دادینولی ندادینمن انتقال دادم رو هفتممه دقیقا سال هزار و چ ...

عزیزم من دیر به دیر میام اینجا یه سر میزنم و خوشحال میشم که خیلی ها مثل من نتیجه صبرشونو دیدن ، نگران نباش ، شما هم مامان میشی ... و مثل الان مت که دیگه از دست بچه ها به جنون رسیدم این حسو حال رو درک میکنی☺️

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

چه تایپک خوبی پر از انرژی مثبت و برکت هست منم روز 7 انتقالم این چند روز فقط سردی بیش از حد پاهام منو کلافه کرده بود تا امروز ک درد پریودیم شروع شد امیدوارم زمانش رسیده باشه و منم لایق مادر شدن باشم من سختی زیادی کشیدم تو اوج امید ناامید شدم و فرشته های قشنگم رو از دست دادم دوتا فرشته قبلیم رو طبیعی باردار شدم ک متاسفانه پسرم رو توی 20 هفته از دست دادم دخترم رو 28 هفته بعدشم مسائلی پیش اومد کارم کشید ب ای وی اف سختی زیاد کشیدم امیدوارم آخرش قشنگ باشه همه چیو سپردم ب خدای بزرگ و مهربون دعام کنید

« من سپردم به خدا، هرچه می‌خواهد. :) »

سلام منم روز هفتم انتقال جنینمه دیدم تاپیک خیلی انرزی داره منم خواستم برام دعا کنید سنم بالاست و دیگه فرصت ندارم و فقط یه جنین گرید a برام انتقال دادند ،درد سینه که از موقع پانکچر داشتم و یه کم دو طرف پهلوها درد داره 

التماس دعا

سلاممنمروز هفتم انتقال جنینمه چقدر خانم ها اینجا نتیجه گرفتنواز ته دل برا مثبت شدنشون خوشحال شدم خدایا دستای منم خالی نزار از فکر و خیال زیاد دارم دیونه میشم شاید بعدا این پیاممو ببینم و حس بدی اون موقع داشته باشم شایدم خوشحال باشم نمیدونم اصلا برام دعا کنید منم مثبت بشم

میشه برا مامان شدنم دعا کنید